Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

AK Parti'den 55 Engelliye Tekerlekli Sandalye

AK Parti Adana Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından 55 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edildi

AK Parti'den 55 Engelliye Tekerlekli Sandalye

Gündem   A+a-

Partinin il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra mahalle temsilcileri tarafından tespit edilen ihtiyaç sahiplerine, Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından yardım eli uzatılıyor. İhtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarına göre yardımlar yapılırken, son bir ay içerisinde toplam 55 kişiye de tekerlekli sandalye hediye edildi.
Engelli vatandaşlara gerekli kolaylığın sağlanması gerektiğini ifade eden AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı Sevda Erdede "Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırıcı ve sosyal hayata tam katılımlarının sağlanması amacıyla AK Parti Ailesi olarak her engelli vatandaşlarımıza imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı aşk ve heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni'nin öncülüğünde, ilçe teşkilatlarıyla koordineli şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Sevda Erdede, "Engelliler konusunda atılacak her adım kendi geleceğimiz için de bir adımdır. Engelli doğmak ya da olmak bireyin tercihi değil. Sonuçta hepimiz birer engelli adayıyız. Ve bizler yaratılmışı yaratandan ötürü seven bir inanca ve iktidara sahibiz. Bu çalışmamızla engellerin bedenlerde değil, yüreklerde, zihinlerde olduğunu gördük. Onlar kocaman sevgi dolu yürekleri ile bizden daha mutlu ve özgürler" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar