Skip Navigation Links

Samandağspor Tam Yol İleri

Samandağspor U-15 geçtiğimiz Pazar günü ligde çıktığı altıncı maçında Deplesmanda Dursunluspor’u 9-1 yenerek 6’da 6 yaptı.

Samandağspor Tam Yol İleri

Spor   A+a-

Ligde çıktıkları 6 maçta sadece 1 gol yiyen ve 58 gol atan mavi beyazlılar şampiyonluk yolunda adım adım ilerlemeye devam ediyor. Maçta son derece üstün bir mücadele örneği ortaya koyan mavi beyazlılar Oğuzhan Arslan, Görkem Çay, Mehmet Ali Beyaz, Görkem Deniz, Mert Mars Oğur, Seyyid Ali Adana, Malik Emre Gümüşl Mehmet Ali Kont, Cevahir Ulaş İs, Hüseyin Gündüz, Tarık Aziz Katayıfçı onbiri ile sahaya çıktı. Yusuf Rıdvanoğulları, Emre Dönmez, Derman Durgun, Uğur Meydanoğulları, Behzat Ahrez, Ali Haydar Özbek, Şemsi Tespi maça yedek başlayarak ikinci yarıda oyuna girdiler. Goller Tarık Aziz,(2) Görkem, Cevahir, Mehmet Ali (2), Malik Emre(2) ve Şemsi’den geldi.

 Maç sonrası açıklamda bulunan başkan Yusuf Yatkın:”Oyucularımızı kutluyorum çok iyi bir mücadele örneği sergilediler. Başarılarından sonra futbolcularımıza çok sayıda transfer teklifi gelmeye başladı. Sezon sonunda bunları yönetim olarak değerlendireceğiz. Önceliğimiz Türkiye şampiyonasına gidip orada Samandağ’ın adını duyurabilmek. Bütün imkansızlıklara rağmen başarılı olan futbolcularımızı kutluyorum. Bu başarılardan sonra alt yapının örününü toplamaya başladık. Bu başar diğer kategorilerde de devam edecek. Kulübün resmi sponsörü Yenigün Işığı ve Rehabilitasyon Merkezi sahibi Cem Tamimi’yede katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet