Skip Navigation Links

Çukurova'da Bozulan Parke Yol Asfaltlandı

Adana'nın Çukurova ilçesinde vatandaşların tepkisine neden olan parke kaplı yollar,Belediye Başkanı Soner Çetin'in talimatıyla asfaltlandı

Çukurova'da Bozulan Parke Yol Asfaltlandı

Gündem   A+a-

Sürücülerin korkulu rüyası haline gelen, yayaların bile geçmek istemediği Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi'ndeki 78051 Sokak A'dan Z'ye yapıldı. Her üç beş metrede bir göçük ve tümseklerin olduğu, taş parkeler kalktığı için sürücülerin araçlarıyla geçmek istemediği Çukurova Elektrik Meslek Lisesi bitişiğindeki yola neşter atıldı. Çukurova Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri iki gün içinde tüm parkeleri söküp yolu sıkılaştırdılar ve altyapıya yönelik sorunları da çözdükten sonra asfaltlama çalışmasına başladılar. Çalışmalara halkın ve esnafın ilgisi yoğundu.
Sosyal medyada da sıkça dile getirilen şikayete konu 78051 Sokak'taki asfaltlama çalışmalarını yerinde izleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, teşekkür etmek için yolunu kesen vatandaşlara, "Biliyorum biraz geciktiğimizi ama sabrettiniz ve sonuçta çok güzel ve sağlam bir asfalt çalışmasına başladık. Daha önce de belirttiğim gibi parke yol daha az ömürlü, çabuk bozuluyor. O nedenle kaliteli malzemeden yapılmış, işçiliği de iyi asfaltı tercih ediyoruz; çünkü çok daha sağlam oluyor, uzun yıllar dayanıyor. Zamanla sıkıntı olsa da çözümü daha kolay" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet