Skip Navigation Links

Adana'ya Kurumsal İş Merkezi

Gaziantep'te sektördeki 40 yıllık mazisiyle birçok projeyi imza atan Kurt İnşaat'ın, Adana'daki Balak Petrol İnşaat Ticaret A.Ş ile birlikte

Adana'ya Kurumsal İş Merkezi

Ekonomi   A+a-

inşasını sürdürdüğü Kiza Park Center, cazip kasım ayı fırsatları sunuyor. Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Kurt, Adana'ya prestij katacak olan Kiza Kurumsal İş Merkezi'nin kasım fırsatlarının "Rüya gibi ofis" arayanların bu özlemlerini uygun imkanlarla gidereceğini bildirdi.
Kiza Park Center'da 60 metrekarelik ofisler, Kasım ayına özel olarak 51 metrekare ofis fiyatına satışa sunuluyor. Kiza ile bölgeye "Kurumsal İş Merkezi" tanımı getireceğini bildiren Aykut Kurt, "Kurt İnşaat olarak Balak Petrol İnşaat ile birlikte sürdürdüğümüz ve Kiza İnşaat adıyla yapımını yürüttüğümüz iş merkezi bölgede türünün tek örneği olacak. Kurumsal iş merkezimizin Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa'nın da içinde bulunduğu tüm Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri dahil bir başka örneği yok"dedi.
Yatırımlarını ilk kez Kiza Kurumsal İş Merkezi ile Gaziantep dışına çıkardıkları ifade eden Aykut Kurt, "Türkiye'nin en işlek karayollarından olan Adana-Mersin Karayolu'nun hemen üzerinde, TEM bağlantı yolunun hemen yanında, Adana Otogarı'nın karşısında yer alan Kiza Park, sanayi sitelerine, iş merkezlerine, havaalanına yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca D 400 üzerinde bulunmasından dolayı çevre il ve ilçelerle ulaşımı çok kolay" diye konuştu.
Adana'nın batısındaki projenin, her türlü konforun düşünüldüğü lüks ofis ve işyerleriyle markalarını beklediğini kaydeden Aykut Kurt, "Anayola 240 metre cepheli 55.262.75 m2 yüz ölçümlü arsada gerçekleşen projemiz yükseldikçe görkemi ortaya çıkıyor. Projemizde yer alan ofis ve iş yerlerimiz büyük ilgi görüyor. Müşterilerimize 60 metrekarelik ofislerimizi 51 metrekarelik ofisler fiyatına Kasım ayına özel fırsatla satıyoruz. Bu ofislerden alanlara, yaklaşık 10 metrekarelik fazladan bir imkan sağlanmış olacak" ifadelerini kullandı.
BÜNYESİNDE OTEL DE YER ALIYOR
Projenin 30 bin nüfusa sahip 5 bin adet ticaret ve imalat sanayinde faaliyet gösteren iş yerlerinin bulunduğu bölgede yer aldığına dikkati çeken Aykut Kurt, şunları kaydetti:
"120 odalı bir 'business' otelin de yer alacağı Kiza Kurumsal İş Merkezimizde 12 blokta 990 adet ofis yer almaktadır. Her türlü ihtiyacın karşılandığı cafe ve restoranların da bulunduğu merkezimizde 287 adet İşyeri ve 1200 adet araçlık 50.000 m2 kapalı otoparkımız bulunuyor. Çarşı bünyesinde ise 20 metre genişliğinde 221 metre uzunluğunda ortası refüjlü gidiş-gelişli ana caddemiz ile bu bulvarla kesişen 3 caddemiz daha bulunuyor."
Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Kurt, 3 etap halinde yapılması planlanan projenin, birinci etabın 2016, ikinci etabının 2017 ve üçüncü etabının da 2018 sonunda tamamlanacağı bildirdi. Kurt, kurumsal iş merkezi projesinin yönetiminin de Kiza tarafından devam ettirilerek, oluşacak kurumsal yapının korunacağını vurguladı. Aykut Kurt, "Merkezimizde hizmet sektöründen tekstile, kimya ve gıdadan, endüstriyel ürünler ve bilişime kadar geniş sektör yelpazesi var. Böyle bir sektör bütünlüğü içinde çalışmanın iş yerlerine çok büyük avantajları olacaktır. Firmaları, Kasım ayında sunduğumuz cazip imkanlardan yararlanmaya davet ediyoruz" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet