Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu yol ancak kutludur. Kutlu olduğu kadar da zahmetlidir.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un katılımıyla, Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş İl Ocak Başkanları

Bu yol ancak kutludur. Kutlu olduğu kadar da zahmetlidir.

Politika   A+a-

aynı illerin ortaöğretim, teşkilat ve üniversite başkanları ile gerçekleştirilen 1. Bölge İstişare Toplantısı sonlandı.

Bu yol ancak kutludur. Kutlu olduğu kadar da zahmetlidir.
Ülkü Ocakları Genel Merkezi binasında gerçekleşen toplantıda konuşan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz:  “Yıllarca her türlü badirelere göğüs germiş, tüm sıkıntıları birlik ve beraberlik içerisinde atlatmış Ülkücü Hareket hamdolsun bugünde tüm sıkıntıları bertaraf edecek güçtedir. Bu yol şüphesiz ki kutludur, ancak kutlu olduğu kadar da zahmetlidir. Yolumuza taş koymak isteyenler, adımızı karalamaya çalışanlar muhakkak ki olacaktır. Hatta birileri birlik ve beraberliğimizi bozmak için yolumuzdan çevirmeye çalışacak, aklımıza şüphe düşürmeye çalışacaklardır. İşte bizleri bu tuzaklara çekmek isteyenlere asla müsaade etmeyeceğiz. Bugün dün olduğundan daha uyanık olarak Hacı Bektaş-ı Veli Hazretlerinin vecizinde belirttiği gibi bir olup, iri olup dünkünden daha fazla diri olacağız. Ülkemizin ve milletimizin gerek içerden gerek dışarıdan şer cephesince sarıldığı bugünlerde, sadece kendimiz için değil taşıdığımız görevler sebebiyle buna mecburuz. “ dedi.

Şehitlerinin İzinde Ve Bilincinde Nesillerin Yetişmesi İçin Çalışmalarınız Devam Edecektir.

Acımızı hafifletmek için İllerimizde bulunan şehit ailelerimizle birebir ilgileneceklerini belirten Başkan Kılavuz: “Şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerimize gözümüz gibi bakacağız. Erol Güngör Gelişim Programı, ocak içi eğitim seminerleri, kitap okuma kampları ile şehitlerinin izinde ve bilincinde nesillerin yetişmesi için çalışmalarımız tüm hızıyla artarak devam edecektir. Geleneksel Bilgi Yarışmamız ve münazara programlarımız ile bu bilgilerin sürekli taze kalmasını sağlayacağız. “

Asla Müsaade Etmeyeceğiz.

Milletimizin geleceği olan üniversiteli ve orta öğretimli kardeşlerimizin çağın ihtiyaçlarına uygun donanımda vatanına ve milletine hizmet aşkıyla yanan, ufku çağı da aşan bir şekilde yetişmesi için dur durak bilmeyeceklerine ifade eden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz: “Bizleri tüm bu ideallerimizden kopararak sokakların karanlığına, dipsiz kuyulara çekmeye çalışan kaos planlamacılarına asla müsaade etmeyeceğiz. Ülkücülerin birilerinin keyfi için heder olması, karanlık senaryolarda figüran yapılması “Ülkü Ocakları” var oldukça mümkün olmayacaktır. Bizler tüm olan bitenin farkındayız, dün olduğu gibi yarın da gençliğimizin kötü alışkanlıklardan uzak ,milli ve manevi değerlerle bezenmesi için fedakarca çalışacağız. Bulunduğunuz coğrafya ,her türlü terör manipülasyonlarına açık bir bölgedir. O yüzden tüm teşkilatlarımız özellikle de üniversitede okuyan arkadaşlarımız çatışma ortamından uzak duracaktır. Arkadaşlarımızın öncelikli hedefleri okudukları bölümleri birincilik ile bitirmek olmalıdır” ifadelerini kullandı.

Türkmen Soydaşlarımıza Her Zaman Yanındayız

Bir Türkmen halısı gibi yurdumuzu birlik, beraberlik ve kardeşlik motifleriyle dokuyacaklarını ifade eden Başkan Kılavuz: “Mukaddeslerimize yönelen her türlü alçak saldırıyı göğsümüzdeki iman ile boğacağız. . Canımızı seve seve uğruna verebileceğimiz vatanımızı ülküdaşlarımızın alın terleriyle sulayacağız. Her şeyden öte birbirimizi Allah için sevecek, “kâlû-belâ”dan gelen kardeşliğimizin bozulmasını isteyenlere müsamaha göstermeyeceğiz. Yine bulunduğunuz coğrafya da Suriye ve Irak’taki insanlık dışı durumdan dolayı ülkemize göç etmiş Türkmen soydaşlarımız bulunmaktadır. Türkmen soydaşlarımızın dertleri derdimiz, acısı acımızdır, her hal ve şartta ilginizi üzerlerinden eksik etmeyeceksiniz. Kendilerini “Ensar”ın “Muhacir”i karşıladığı gibi kabul edecek, Türk milletinin ülke sınırlarını aşan büyük bir aile olduğunu göstereceksiniz. Son olarak şunu da belirtmek isterim ki, sizleri siyasi tartışmaların içine çekmek isteyenlere fırsat vermeyeceksiniz. Ülkücü Gençlik oyuna ve sandığına sahip çıkmış, tarihe ve milletine karşı bu konudaki görevini yerine getirmiştir. Bundan sonra kısır siyaset münakaşalarına yer verilmeyecek biraz öncede ifade ettiğim gibi geleceğimiz olan gençliğin en donanımlı şekilde yetiştirilmesiyle hem hal olacaksınız. Buraya kadar geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. İllerinizdeki tüm ülküdaşlarımıza selam, dua ve muhabbetlerimizi iletin.” İfadelerini kullanarak sözlerine son verdi.

.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar