Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kendi Takılarını Kendileri Tasarladı

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, Kasım ayına Takı Tasarım Atölyesi ile başladı

Kendi Takılarını Kendileri Tasarladı

Yaşam   A+a-

Gaziantep'in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, kadınlara özel gerçekleştirdiği etkinliklere "Takı Tasarım Atölyesi" düzenleyerek başladı.
Eğitim, sanat ve sosyal hayata her zaman önem veren ve ziyaretçilerinin kişisel gelişimlerine katkıda bulunan Forum Gaziantep, kadınlar kulübü etkinlikleri kapsamında düzenlediği takı tasarım atölyesinde, kadınlara kendi takılarını kendilerinin tasarlaması için en ince detayları anlattı ve birbirinden güzel tasarımları kendilerine hediye etti.
Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü üyesi kadınlar hem takı tasarlamayı öğrendiler, hem de hep beraber eğlenceli vakit geçirdiler. Takının kıyafeti tamamlamadaki önemi, renklerin ve objelerin kullanım alanlarından da bahsedilen etkinliğe Kadınlar Kulübü üyelerinden yoğun bir katılım gerçekleştirildi ve etkinlikte renkli anlar yaşandı.
Her hafta sonu birbirinden farklı konu ve konuklarıyla Gaziantepli kadınların ilgisini çeken aktiviteler gerçekleştiren Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü etkinlikleri her haftasonu ücretsiz ve birbirinden güzel etkinliklerle Forum Gaziantep'te tüm kadınları bekliyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar