Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Scanıa 8x2 Kamyonu Adana Ve Mersin'de Sergiledi

Scania,roadshow etkinliği kapsamında Adana ve Mersin'de bir araya geldiği müşterilerine efsaneleşen 8x2 kırkayak kamyonunu sergiledi

Scanıa 8x2 Kamyonu Adana Ve Mersin'de Sergiledi

Teknoloji   A+a-

Doğuş Otomotiv Distribütörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Scania, roadshow etkinliği kapsamında Türkiye genelindeki müşterileri ile buluşmaya devam ediyor. Roadshow'un Mersin ve Adana ayağında bir araya geldiği müşterilerine yeniden yollara çıkan 8x2 kırkayak kamyonunu sergiledi. Scania Mersin-Adana Yetkili Satıcıları ve Servisi Aykan Otomotiv işbirliği ile her iki kentteki sebze-meyve halinde gerçekleşen etkinlikte birçok nakliyeci yeni 8x2 kırkayak kamyonu yakından inceleyerek yetkililerden bilgi alma fırsatı da buldular.
Scania Yetkili Satıcı ve Servisi Aykan Otomotiv Satış Müdürü Sinan Mehmet "Mersin, coğrafi konumu, ekonomik, sosyal ve kültürel kapasitesi ve diğer bölgeler ve yurtdışına olan ulaşım kolaylığı sayesinde sadece Türkiye'nin değil, aynı zamanda Ortadoğu ve Doğu Akdeniz'in de en önemli lojistik merkezlerinden birisi. Mersin'in Türkiye ve Akdeniz'in lojistik üssü olmasının nedenleri arasında sahip olduğu potansiyel ve her geçen dönem artan yatırımlar başı çekmekte. Ayrıca, Türkiye'nin en önemli limanlarından birisine sahip olması, serbest bölgesi ve güçlü tır filosu, Mersin'in lojistik açıdan önemini artıran etkenler olarak dikkati çekiyor. Biz de böylesine önemli bir bölgede olan varlığımızı güçlendirmek istiyoruz. Bugün sergilediğimiz 8x2 aracımız ile Mersinli nakliyecilerimizin birçok talebine cevap vereceğine inanıyoruz. Adana ise bildiğiniz gibi sebze meyve üretim alanıdır. Buradan tüm Türkiye'ye dağıtım yapılmaktadır. 8x2 araçlarımız ise ağırlıklı olarak yaş sebze-meyve taşımacılığında kullanılır. O yüzden Adanalı nakliyecilerimiz 8x2 modelimizi yakından tanırlar. Scania olarak biz de adeta efsaneleşen 8x2 modelimizi Adanalı nakliyecilerimizin yeniden beğenilerine sunuyoruz" açıklamasında bulundu.
"HER NOKTADA MÜŞTERİLERİMİZİN YANINDA OLMAK İSTİYORUZ"
Scania Bölge Satış Yöneticisi Azmi Çomak ise "Mevcut ürün gamımızı 8x2 araçların yenilenmesiyle daha da zenginleştirdik. 8x2 kamyonlar bireysel kullanıcıların yanı sıra sebze-meyve taşımacıları, balıkçılar ve akaryakıt firmaları tarafından yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Biz de sektördeki ağır kamyon ihtiyacını göz önünde bulundurarak bu pazardaki talebe cevap vermek arzusundayız. Mevcut müşterilerimizin yanı sıra, potansiyel müşterilerimize de ulaşıp Scania'nın avantajlarını anlatmak, onların ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler önermek istiyoruz" dedi.
ÜSTÜN PERFORMANS-YÜKSEK GÜÇ VE KONFOR
Scania yeni 8x2 kamyonuyla yüksek performansın yanı sıra artırılan konfor seçenekleri ile keyifli bir sürüş deneyimi sağlıyor. Scania'nın nakliye sektöründe ideal iş ortağı olan 8x2 Yol Serisi, düşük işletme maliyetleri ve ekonomik kullanımı ile müşterilerin ilk tercihi olacak.
Yüksek performansın yanı sıra artırılan konfor donanımları ile Scania 8x2 araçları 400, 440 ve daha yüksek beygir gücü seçeneklere sahip motorlar ile sunuluyor. Opticruise otomatik şanzımanın standart donanım olarak sunulduğu 8x2,taşınacak yüke göre ahşap kasa, soğutuculu kasa, tanker gibi tüm üstyapı seçeneklerine uygun altyapıya sahip.
R- ve G-kabin seçenekleri ile sunulan 8x2'de, retarder, disk frenler, hillhold, opticruise, 4 noktadan havalı kabin süspansiyonu, havalı arka süspansiyon, uzaktan kumandalı merkezi kilit, konforlu geniş yatak, klima, deri direksiyon, 600 lt alüminyum yakıt tankı, filo yönetim sistemi gibi önemli teknik özellikler ve donanımlar mevcut.
Scania'nın yakıt ekonomisini minimuma indirerek düşük işletme maliyetleri ile müşterilerinin karlılığının artması ve devamlılıkları için gerçekleştirdiği çalışmaları sonucu ortaya çıkan 8x2 kamyonlar Scania Yetkili Satıcılarındaki yerlerini alıyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar