Skip Navigation Links

İGC’ye Ziyaretçi Akını Devam Ediyor ...

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaretler devam ediyor.

İGC’ye Ziyaretçi Akını Devam Ediyor ...

Medya   A+a-

İGC yeni yönetimine Sahil Güvenlik Grup Komutanı Kur.Yb. Erdinç Balkan, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil Türkölmez, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Daha sonra sırasıyla TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı ve üyeleri, HBB İskenderun-Belen-Arsuz Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli’de ziyaretler gerçekleştirerek İGC Başkanı Veysel Cıncık ve yönetimini tebrik ederek başarılar dilediler.
Sohbet ortamında geçen ziyaretlerde ilk olarak ziyaret gerçekleştiren Sahil Güvenlik Grup Komutanı Kurmay Yarbay Erdinç Balkan, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil Türkölmez, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı yeni yönetimi tebrik ederek, gazeteci arkadaşlarımızla birebir sahada birlikte olduklarını ve kamu görevi icra ettiklerini belirterek her zaman yanlarında olduklarını belirtiler.


Daha sonra TÜMSİAD Hatay şube yönetimi de İGC’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren, TÜMSİAD Hatay Şubesi Sosyal İşler Başkanı Dr. Uğur Feriz ve yönetim üyeleri katıldı. İGC başkanı Veysel Cıncık ve yönetimi TÜMSİAD Hatay Şube yönetimini kapıda karşıladı. TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren yeni gerçekleştirilen seçimin ardından İGC Başkanı seçilen Veysel Cıncık ve yönetimini kutladı ve başarılar diledi.
İGC’ye gün içerisinde devam eden ziyaretlerde son olarak HBB İskenderun-Belen-Arsuz Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli’de ziyarette bulunarak yeni yönetimi tebrik ederek başarılar diledi. Sohbet ortamında geçen ziyaretlerde İGC Başkanı Veysel Cıncık’ta gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı yönetimi adına memnuniyetlerini ifade etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet