Skip Navigation Links

Toroslar Belediyesi,Ata'yı Törenle Andı

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü,ölümünün 77. yıl dönümünde düzenlediği törenle andı

Toroslar Belediyesi,Ata'yı Törenle Andı

Gündem   A+a-

Toroslar Belediyesi önünde düzenlenen törene, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Toroslar Belediye Başkan Vekili Ahmet Kılıç'ın, Atatürk büstüne çelenk sunması ile başlayan tören, saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla bayrakların yarıya indirilmesi ve İstiklal Marşı'nın okunması ile sona erdi.
Tören bitiminde bir açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Kılıç, ulu önder Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 77. yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla andıklarını belirtti. Cumhuriyetin kurucusu Atatürk'ün açtığı yolda ilerlemeye devam edeceklerini vurgulayan Kılıç, "Ulu Önderimizi ebediyete intikalinin 77. yıl dönümünde özlemle anıyoruz. O'nun ilkeleri doğrultusunda hareket ederek Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş uygarlık seviyesine yükseltme mücadelemiz devam edecektir. Türk Milleti olarak Ulu Önderimize bizlere bu güzel vatanı ve Cumhuriyet gibi önemli bir yönetim şeklini emanet ettiği için ne kadar minnet etsek azdır. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, gösterdiği hedefe yürümeye devam edeceğimizi yineliyoruz. Ulu Önderimizi asla unutmayacak ve unutturmayacağız" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet