Skip Navigation Links

İşte Bu Bina Mimarlara Yakışır!

Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği yeni binasına kavuştu. Uzun yıllar küçük binalarda faaliyet gösteren temsilcilik, bundan böyle iki katlı ferah

Gündem   A+a-

İşte Bu Bina Mimarlara Yakışır!
Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği yeni binasına kavuştu. Uzun yıllar küçük binalarda faaliyet gösteren temsilcilik, bundan böyle iki katlı ferah yapıda faaliyet gösterecek.
Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış törenine İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, belediye meclis üyeleri Kamil Turan, Erdinç Çelebi, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Bülent Seküçoğlu, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Nazım Culha ve İkinci Başkan Bülent Bozdoğan, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Müfit Tennioğlu, mimarlar, bölgenin saygın müteahhitlerinden Uysal İnşaat Sahibi Ali Uysal katıldı.
Uzun yılların sancısını gidermenin önemini titreyen heyecanlı sesiyle dile getiren Mimarlar Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Koray Tanın, yeni binanın faaliyete geçmesinde katkısı olan herkese teşekkür etti.


Seçimde verdikleri sözü tutmanın gururunu yaşayan Başkan Koray Tanın, “26 aylık kuruluşunda hep bir yerlere sıkışmış bir temsilcilik, biraz daha ferah ve rahat bir ortam bulma çabamız, mimarlara yakışacak bir yer arayışı ve çözümü içerisinde dolandık durduk. Diyaloglarla yer kiralandı. Yerimizin tadilatlarıyla o günden beri sıcak-soğuk demeden bugünlere gelindi. Mimar meslektaşlarım burası sizin” dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in açılışta söylediği söz ise mimarların toplum içindeki yerlerini ortaya koyan özel bir nitelikteydi. Dr: Yusuf Civelek’in, “Bir şehrin imar durumu o şehrin anayasasıdır ve bu anayasayı yazan da mimarlardır” sözü mimarlar tarafından alkışlandı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet