Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Müsaid 1. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi.

MÜSİAD Hatay Şubesi Gençlik kolları 1.Olağan Genel Kurulu toplantısı Geniş katılımla gerçekleştirildi.

Gündem   A+a-

MÜSİAD Hatay Şubesi Gençlik kolları 1.Olağan Genel Kurulu toplantısı Geniş katılımla gerçekleştirildi.
Hatay Şube Başkanı M.Fatih Tosyalı’nın, Yönetim Kurulu üyelerinin, Şube Gençlik kolları üyelerinin, Mersin Şubesi Gençlik kolları Yönetim Kurulu üyelerinin katılımları ile gerçekleştirilen Genç MÜSİAD Hatay Şubesi 1.olağan genel kurul toplantısının açış konuşmasını Şube Gençlik kolları Başkanı Hatice Kübra Kurt yaptı.
Kurt Şöyle dedi ’Şube Gençlik kolları olarak bizlere her zaman destek olan, Yoğun işlerine rağmen genel kurulumuza gelerek bu desteğini bir kez daha gösteren ve toplantımıza onur veren Şube Başkanım M.Fatih Tosyalı’ya yönetim kurulum ve üyelerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyorum. Yine yanımızda olmak isteyerek toplantımıza katılan Değerli şube üyelerine, Mersin Şubesinden gelerek bu heyecanımıza ortak olan çok değerli gençlik kolları arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Ayrıca kurulduğu günden beri desteklerini ve katkılarını esirgemeyen bu yolda beraber yürüdüğümüz Yönetim Kurulu üyelerime ve çok değerli Şube üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Şube Başkanım M.Fatih Tosyalı’nın çok büyük destekleri ve verdikleri engin cesaretle 2010 yılı Ocak ayında bir grup genç arkadaşımla başladığımız Genç MÜSİAD yolculuğumuz; sosyal projelerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaretlerimiz, Tecrübe paylaşım toplantılarımız, dost meclislerimiz, il içinde tertiplediğimiz diğer programlar, il dışındaki önemli toplantılara katılımımızla, birinci yılını doldurmuş bulunuyor.
Yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde üyelerimizin iş dünyası ve cemiyet hayatı ile tanışmalarını sağlamış olmakla birlikte üretmiş olduğumuz projelerle, beraber karar verme ve hareket etme kabiliyetlerimizi geliştirdiğimizi görüyorum
Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Genç MÜSİAD Hatay şubesi olarak ilimiz ve ülkemiz gençliğine yönelik çalışmalarımızın artarak devam edeceği inancındayım. Genel kurul toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’dedi.


Başkanlığına Hatice Kübra Kurt’un tekrar seçildiği MÜSİAD Hatay Şubesi Gençlik kolları genel kurul programı, yenen yemek ve sohbetlerle devam etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş