Skip Navigation Links

'İskenderun geleceği olan bir şehir'

Çek Cumhuriyeti Fahri Konsolosu Ufuk Bozkaya ve beraberindeki heyet İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulunu ziyaret ederek 15-16 şubat tar

Gündem   A+a-

 
Çek Cumhuriyeti Fahri Konsolosu Ufuk Bozkaya ve beraberindeki heyet İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulunu ziyaret ederek 15-16 şubat tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti ile Mersin’de gerçekleştirilecek olan Ticari Form Fuarına davet etti.
Fahri Konsolos Ufuk Bozkaya “Çek Cumhuriyeti ağır sanayisi ile tanınan bir ülke. Türkiye olarak Çek Cumhuriyeti’ne Gıda, Giyim ve hatta Demir ve Çelik ürünü satılabilinir. Mersinde düzenlenecek olan bu ticari form iki ülke arasındaki ticari ilişkiler için çok yararlı olacaktır” dedi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası başkan vekili Bülent Seküçoğlu, İTSO Meclis başkanı Mehmet Binbay ve yönetim kurulu üyeleri Servet Uğutmen ,Çağrı Belibağlı,Muhsin Yeter ve Levent Hakkı Yılmaz , Çek Cumhuriyeti Fahri Konsolosu Ufuk Bozkaya ve beraberindeki heyeti ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette Çek Cumhuriyeti Fahri Konsolosu Ufuk Bozkaya İTSO yönetim kurulu üyelerine Çek Cumhuriyeti hakkında kısa bilgiler vererek 15-16 Şubat tarihleri arasında Mersinde yapılacak olan Ticari Form Fuarına davet etti. Fahri Konsolos Ufuk Bozkaya “Çek firmalarının bu bölgeyi tanımaları için böyle bir organizasyon yaptık. Çek Cumhuriyeti ağır sanayi, enerji sektörü, otomotiv sektörü ve içecek sektörüyle tanınan bir ülke. Kadife devrinden sonra Çek Cumhuriyeti alt yapısını tamamıyla yenileyerek son teknolojiye sahiptir. Türkiye olarak Çek Cumhuriyetine Gıda, Giyim ve Demir ve Çelik ürünleri satılabilinir. İskenderun limanının aktif hale gelmesi ile ticari ilişkiler daha da artacaktır” dedi.
 
İskenderun geleceği olan bir şehir
 
İTSO Meclis Başkanı Mehmet Binbay ise “İskenderun körfezi coğrafi konumu itibariyle çok önemli bir konuma sahip bir yerdir. İskenderun limanının faaliyete geçmesiyle birlikte transit geçişler ve deniz ticareti daha da artacaktır. İskenderun geleceğin ticaret merkezi olacaktır. Çünkü İskenderun Ortadoğu’ya açılan kapı. Merin’de yapılacak olan Ticari Form Fuarına katılarak Çek firmalarıyla ticari ilişkilerimiz için yararlı olacaktır” dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet