Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Tarsus'ta İçkili Yerler Denetledi

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü,Tarsusda içkili yerleri denetledi

Tarsus'ta İçkili Yerler Denetledi

Gündem   A+a-

Akşam saatlerinde başlayan operasyon gece geç saatlere kadar sürdü.
Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık işleri Müdürlüğü, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Umuma Açık İstirahat Ve Eğlence Yerleri İle İlgili Mevzuat Hükümleri doğrultusunda ilçe merkezinde faaliyet gösteren Bar, Kafe, İçkili Restoran ve İçkili Lokantalarda İşyeri Ruhsatı başta olmak üzere, ses düzeyi, satışa sunulan ürünleri ve genel temizlik kurallarını kontrol etti.
İş yerlerinden alınan içkilere, Belediye laboratuarında test yapıldığı bildirildi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Şevket Can, belediye olarak bu tür mekanları rutin olarak kontrol ettiklerini belirtti. Can, "Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğünden oluşan ekiplerimiz ile birlikte Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğümüzden bir ekip, şehrimizdeki bar, kafe ve içkili yerleri denetledi. Ekipler, işletmelerde yapılan denetimlerde, ülkemizde son günlerde meydana gelen alkollü içkilerden kaynaklı ölümler sebebiyle satışa sunulan alkollü içkilerden kontrol amaçlı numune aldılar. Numunelerin Belediyemize ait laboratuvarda kontrolü yapılıyor. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için öncelikli görevlerimiz arasındadır" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş