Skip Navigation Links

Şehit Polisin Adı Parka Verildi

Geçen ağustos ayında şehit edilen polis memuru Şahin Polat Aydın'ın adı Çukurova Belediyesi tarafından bir parka verildi

Şehit Polisin Adı Parka Verildi

Yerel   A+a-

Şırnak'ın Silopi ilçesinde görev yaparken 18 Ağustos'ta şehit düşen Özel Harekat polisi Şahin Polat Aydın'ın ailesinin görüşünü de alan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in talimatıyla Mahfesığmaz Mahallesi'ndeki 7 No'lu Çocuk ve Dinlenme Parkı'nın adı Çukurova Belediye Meclisi tarafından 'Şehit Şahin Polat Aydın Çocuk ve Dinlenme Parkı' olarak değiştirildi. Karar CHP, MHP ve AK Parti'li üyelerinin tamamının verdiği "evet" oyuyla kabul edildi.
Şehit polis Şahin Polat Aydın'ın adının verildiği parkın, şehit ailesinin oturduğu mahallede olduğunu belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Keşke hiçbir evladımız ölmese, keşke hiçbir polisimiz, askerimiz şehit düşmese de adlarını bu şekilde parklara ve özel yerlere verme durumunda kalmasak. Keşke yaşasalar, adlarını ulusal ve uluslararası başarılarından ötürü tesislerimize vermenin gururunu yaşasak. Ruhu şad olsun" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet