Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Biz Bu Ülkenin Hizmetkarıyız..

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı 1 Kasım erken genel seçim değerlendirmesi yaptı.

Biz Bu Ülkenin Hizmetkarıyız..Web
TV

Politika   A+a-

Toplantıya AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı Vedat Tosun, İskenderun Belediye Başkan Vekili Mehmet Başlak, Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı, gençlik kolları ve partililer katıldı.

1 Kasım erken genel seçim sonuçlarıyla tüm Türkiye’nin kazandığını belirten AK Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun, “Yaklaşık olarak %50’ye yakın oyumuz var, biz geriye kalan yüzde elliyi de bundan sonraki süreçte onları anlamaya, kendimizi anlatmaya, beklenti ve ihtiyaçlarını dinleyip anlamaya çalışacağız. Rahat olsunlar, bu sonuçla sadece biz değil tüm Türkiye kazanmıştır. Hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra da çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Pazartesi'den itibaren teşekkür ziyaretlerimize başladık ve devam edeceğiz. Milletimizin arasında, içinde olacağız ve bize düşen, bizdeki eksikleri tespit edip yaralarımızı tamir edip yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Tek amaçlarının insanlığa, insanlara ve ülkeye hizmet etmek olduğunu ifade eden AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, “Cumhurbaşakanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın en sık kullandığı sözlerden bir tanesi: "Ben bu ülkenin hizmetkarıyım" Cumhurbaşkanımız bu ülkenin hizmetkarıysa bizimde kendimizi bu ülke adına nereye koymamız gerektiğine siz karar verin. Biz hizmetkarın hizmetkarı olacak anlayışta mücadelemizi, halkımıza aziz olan sevdamızı göstermenin mücadelesini verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte bizlerin görevleri daha da ağırlaştı elbet, biz bir ekibiz ve milletimizin bize verdiği bu destek, bu güç karşısında daha fazla çalışacağız.

Bizim ülkemiz adına çok büyük hayallerimiz var. Biliyorsunuz 2023, 2053 ve 2071 hedef dedik, eğer bu söylenenleri bu hedefleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu söylüyorsa bunların hiçbiri şaşmaz. Ne dedik biz, 2023'te ihracatımız 500 milyar dolar olacak dedik, birileri bunu yapamayacağımız noktasında kendince senaryo çiziyor. Biz 13 yıllık sürecimizde darbecilerle, partimizi kapatmak isteyenlerle, gezicilerle, suikastçılarla uğraşmışız ve bu süreç içinde 35 milyar dolarlardan 160 milyar dolarlara kadar çıkarmış hükümetiz.

Bu ülkenin bundan sonraki geliri emeklimize, işsizimize, fakirimize ve fukaralarımıza daha fazla destek olarak gelecektir. Yatırımcıların daha fazla yatırım yapmaları destek verdik vereceğiz de. Gençlerimize, kadınlarımıza, çiftçilerimize destek verdik ve vererek üretimimizi arttıracağız. İşte bu hedefleri ve var olan tabloyu bozmak isteyenler kendilerine göre çizdikleri senaryoyla 7 Haziran'da bu başarıları sabote etmek istediler fakat 1 Kasım'da aziz milletimiz onlara büyük bir ders vermiştir” dedi.

 

Biz Bu Ülkenin Hizmetkarıyız.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş