Skip Navigation Links

'Macera Şehri' Çocuk İzleyicileri İle Buluştu

Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ocuk oyunu 'Macera Şehri'nin prömiyerini gerçekleştirdi

'Macera Şehri' Çocuk İzleyicileri İle Buluştu

Kültür Sanat   A+a-

Çocukları trafik konusunda bir taraftan eğlendirirken, bir taraftan da bilgilendiren oyun, çocuklar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.
Bu sezon 58. yılını kutlayan Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, sergilediği oyunlarla Adanalı sanatseverlerin olduğu kadar, çocukların da ilgisini çekmeye devam ediyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Muzaffer Kırıkkalp'in yazıp yönettiği, 'Macera Şehri' adlı çocuk oyunu, Ramazanoğlu Kültür Evi'nde, Abdurrahim Karakoç İlköğretim Okulu öğrencileriyle prömiyerini gerçekleştirdi.
Öğrenciler tarafından büyük bir ilgi ve sevinç gösterileri ile izlenen müzikli oyunda, trafik kuralları çocuklara, 'trafik canavarı' karakteri üzerinden anlatılırken, trafikte uyulması gereken kuralların altı çizilerek, 'trafik canavarı' olmayın mesajı verildi.
Turgut Bağır'ın yazıp yönettiği ve ortaokul öğrencilerine yönelik 'İbiş'in Dünyası' adlı oyun ile ilkokul çocuklarına yönelik, Muzaffer Kırıkkalp'in yönettiği 'Macera Şehri' ve ' Ayışı Şehri' çocuk oyunları her pazartesi ve çarşamba günü saat 14:00'de ve her Salı ve Perşembe günü saat 10:00'da Ramazanoğlu Kültür Merkezi'nde; Pedagog Dr. Rasim Aşın'ın yönettiği, geleneksel Türk tiyatrosu temalı ve yaratıcı drama temelli 'Dede Korkut Kitabı' adlı oyun ise her cumartesi günü ise saat 11:00'de Adana Büyükşehir Tiyatro Salonu'da minik izleyicileri ile bulaşacak.
Genel Sanat Yönetmeni/Tiyatro Şube Müdürü İsmail Dikilitaş yönetiminde çocuk oyunlarıyla birlikte bu tiyatro sezonunda 100 bin seyirciye ulaşmayı hedefleyen Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatro'sunda, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için ücretsiz gösterim yapılacak.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet