Skip Navigation Links

Forum Mersin,8.Kuruluş Yılını Kutladı

Forum Mersin Alışveriş Merkezi, 8. kuruluş yılını, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarıyla birleştirerek şölene dönüştürdü

Forum Mersin,8.Kuruluş Yılını Kutladı

Yaşam   A+a-

Forum Mersin, ziyaretçilerine 29 Ekim-1 Kasım 2015 tarihleri arasında çifte kutlama heyecanı yaşattı. Festival havasında geçen etkinliklerde, Cumhuriyet Bayramı coşkusu Forum Mersin'in 8. yaş kutlamaları ile birleşerek tam bir şölene dönüştü. Cumhuriyet temalı filmlerin gösterildiği etkinliklerde, ziyaretçiler kendi çektikleri fotoğraflardan oluşturulan rozetlere sahip oldular. 'Fotoğrafını Çek, Rozetini Al' etkinliği kapsamında, alışveriş merkezi içerisinde çektikleri fotoğrafları #iyikivarsinforummersin etiketiyle paylaşan ziyaretçilerden, fotoğraflarını Forum Mersin'de yerleşik kiosklara getirenler, fotoğrafları rozetin üzerine bastırarak, kendi rozetlerini yaptılar.
Kutlamalar süresince sıra dışı renkli kostümleri, makyajları ve aksesuarları ile alışveriş merkezi içerisinde çeşitli gösteriler gerçekleştiren karnaval ekibi de ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Dünyadan ve Türkiye'den en sevilen parçaları yorumlayan bando ekibi, etkinlik boyunca alışveriş merkezi içerisinde dolaşarak gösterilerini sergilediler.
Öte yandan, alışveriş merkezi içerisinde kurulan dev ekranda gösterilen Forum Mersin filmi, alışveriş merkezinin 8 yıllık öyküsünü anlatırken, açılış gününden bugüne kadar yaşanan anların kolaj görüntüleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Tek kişilik dans gösterisinde ise bir kişinin 3 boyutlu kuklalar ile dev bir kadroya dönüştüğü dans şovu, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Özel bir düzenekle dansçının vücuduna bağlanan insan boyutunda 3 boyutlu 4 kukla ile bir grup oluşturarak özel bir koreografi ile gerçekleştirilen dans gösterisi izleyicilerden büyük alkış aldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet