Skip Navigation Links

Gülnar: 'TEK Başına İktidar Çıkması Sevindirici'

Türk-İş 4.Bölge Temsilcisi Edip Gülnar,1 Kasım erken genel seçiminden tek başına güçlü bir iktidarın çıkmasının sevindirici olduğunu söyledi

Gülnar: 'TEK Başına İktidar Çıkması Sevindirici'

Gündem   A+a-

Gülnar, "Geniş katılımla ortaya çıkan millet iradesinin ülkemiz ve yurttaşlarımızın geleceği açısından hayırlar getirmesini diliyoruz. Türk-İş işçi sınıfı olarak seçim döneminde verilen sözlerin en kısa zamanda yerine getirilmesi en büyük isteğimiz" diye konuştu.
Her ayın ilk haftası yapılan Türk-İş'e bağlı sendika başkanlarının katıldığı, Başkanlar Kurulu'nda seçim değerlendirmesi yapan Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, "Türk-İş Başkanlar kurulu ve işçi sınıfının temsilcisi olarak tek başına gelen AK Parti iktidarını kutluyoruz. Son iki yıldır devam eden seçim süreci artık sona ermiştir. Belirsizlik ortadan kalkmıştır. İnanıyoruz ki kurulacak güçlü hükümet ile başta çalışma hayatı olmak üzere diğer çözüm bekleyen sorunların kısa zamanda hayata geçirilecektir" dedi.
Seçim döneminde her partinin işçi sınıfına yönelik seçim vaadi olduğunu hatırlatan Gülnar, "Geçmiş hükümetler döneminde yaptığımız toplu iş sözleşme görüşmeleri ile elde ettiğimiz kazanımlar, ekonomide yaşanan belirsizlikler yüzünden erimiştir. Onun içindir ki siyasilerin bizlere verdiği sözler hafızamızdadır. Bunların takipçisi olacağız ve yerine getirilmesi için mücadelemizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet