Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mücadeleye Deam Edeceğimden Hiç Kimsenin Şüphesi Olmasın

CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr.Riyat Kırmızıoğlu 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri sonrası bir basın açıklaması yaptı.Basın açıklaması aynen şöyle:

Mücadeleye Deam Edeceğimden Hiç Kimsenin Şüphesi Olmasın

Politika   A+a-

Değerli halkıma ;

Bugüne kadar halkımızın yanında olmaya çalıştım, bundan sonra da her zaman siz değerli halkımın yanında olmaya devam edeceğim.

Öncelikle Hatay' da yaşayan tüm yurttaşlarımıza teşekkür ederim. Ardından ilçe örgütlerime, kadın ve gençlik kollarıma, belediye başkan, yönetici ve meclis üyelerime, mahalle sorumlularıma, milletvekili aday ve aday adaylarıma, sandık görevlilerime, gönüllülerime, yanımdan biran olsun ayrılmayan seçim koordinasyonumda çalışan yol arkadaşlarıma ve son olarak da beni, umutlarımı, hayallerimi, önemseyerek beni hiç yalnız bırakmayan aileme şükranlarımı belirtmek isterim.

Olağanüstü koşullarda, olağandışı olay ve gelişmelerin yaşandığı ülkemizin bu durumu Hatay'ımıza da yansımış olsa da sandıkta beliren iradeye saygı duymak ve demokrasinin temel kurallarına olan inancımızı korumak görevimizdir.

 Seçim çalışmalarım süresince 15 ilçemizde halkımızdan görmüş olduğum teveccüh ve almış olduğumuz geri bildirimler beni gururlandırmış, bundan sonraki günlerde halkımız için olan çalışma karalığımı daha da arttırmıştır.

Sayın Kılıçdaroğlu'nun da belirttiği gibi "mazlumların yanında olacağız" ve mazlumların hakkının savunulmasının yolunun sadece meclisten geçmediğini bilerek Hatay'ın 15 ilçesinde öncelikle halkımızla ve CHP örgütleriyle mücadeleye devam edeceğimden hiç kimsenin endişesi olmasın.

Söyleyecek sözümüzü esirgemeyeceğiz, yapılabilecek herşeyi yapmaktan geri durmayacağız.

Kardeşiniz, evladınız, arkadaşınız.

 Dr.Riyat KIRMIZIOĞLU

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar