Skip Navigation Links

Bekir Altan: Rehavete Gerek Yok, Payas Hakettiği Hizmetleri Bekliyor..

AK Parti’nin genel seçim zaferiyle tek başına iktidar olmasının yankıları sürüyor,

Bekir Altan:  Rehavete Gerek Yok, Payas Hakettiği Hizmetleri Bekliyor..  Web
TV

Payas   A+a-

vatandaşların kutlamaları ise birbirinden renkli görüntülere sahne oluyor.

Payas’ta düzenlenen teşekkür mitinginde sunuculuk yapan Kadir Atıcıoğlu, okuduğu şiirler ve yaptığı konuşmayla halkın coşkusunu büyüttü.

Hatay’ın Payas İlçesinde teşekkür toplantısı düzenleyen AK Parti teşkilatının toplantısına ilgi azdı ama coşku büyüktü. Havanın serin olması nedeniyle katılımın az olduğu gözlenen teşekkür mitingine AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu da katıldı.

AK Parti Payas İlçe Başkanı Cihangir Yıldırım, elde edilen başarı için Payaslılar’a teşekkür etti ve daha çok çalışmak gerektiğini söyledi.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, AK Parti Hatay Milletvekilliği görevine üçüncü kez seçilen ve konuşmasını halkın arasında dinleyen Hacı Bayram Türkoğlu’na esprili bir dille yüklenerek, Payas’ın kalkınması, büyümesi ve iktidarın nimetlerinden daha çok yararlanması için Milletvekili Türkoğlu’ndan daha fazla çaba beklediğini söyledi.

Tebessümle birlikte başını sallayarak Belediye Başkanı Bekir Altan’ın konuşmasını halkın arasında dinleyen Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’na, Devlet Hastanesi, TOKİ ve daha bir çok hizmet konusunda hatırlatmalarda bulunan Başkan Altan, Payas’ın kalkınması, hizmet alması ve iktidardan büyük yatırımları alabilmesi için gerekirse Ankara’da TBMM’nin önünde yatmaya razı olduğunu söyledi.

Halkın oylarıyla milletvekili seçilen kişilerin dinlenmeye vakit bulmalarının mümkün olamayacağını Hacı Bayram Türkoğlu’nun yüzüne bakarak söyleyen Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas’ın ihtiyaçlarını hatırlatmak ve Payas’a kazandırmak için Ankara’da daha sık bulunacağını belirtti.

Konuşmasının önemli bir bölümünü de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a ayırarak, Hataylılar’ın  en az elektrik sorunu kadar su faturalarından çektiğini belirten Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas’ın elektrik sorununu çözmek ve gerekli görüşmeleri yapmak için gittiği Enerji-Sa Genel Müdürlüğü’nde kapıda bekletilme ve akabinde genel müdürün geliş hikayesiyle birlikte su faturaları sorununu bağlayan  bir konuşma yaptı.

Payas halkı için her zaman masaya yumruğunu vuran, tuttuğunu koparan bir hizmet anlayışıyla çalışmayı sürdüreceğini belirten Belediye Başkanı Bekir Altan, partilisi AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’na yüklendiği gibi, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin  su faturalarından ve hizmet alamamaktan isyan edecek noktaya gelen Payaslılar’ın haklı olduğunu söyledi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a, AK Parti’nin genel seçimlerdeki başarısı üzerinden yüklenen Belediye Başkanı Bekir Altan, gelecek yerel seçimlerde halkın aynı şekilde ders vermeye hazır olduğunu ifade etti.

 

 

Bekir Altan:  Rehavete Gerek Yok, Payas Hakettiği Hizmetleri Bekliyor..   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet