Skip Navigation Links

Milletvekili Erdoğan'dan Araban'a Teşekkür Ziyareti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan,Arabanlıların AK Parti'ye yüzde 64,64 oy verdikleri için teşekkür ziyaretinde bulundu

Milletvekili Erdoğan'dan Araban'a Teşekkür Ziyareti

Gündem   A+a-

Ak Parti'nin Gaziantep'te milletvekilliği için sunduğu 12 kişilik adaylık listesinde 8. sırasında yer alan ve 1 Kasım genel seçimlerinde Milletvekili Seçilen Mehmet Erdoğan, sonuçlarının açıklandığı gece Araban'ı ziyaret ederek, vatandaşları Ak Parti'ye verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti. Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'in organizesinde AK Parti Araban İlçe Teşkilatı önünde düzenlenen ve havai fişekli kutlama törenine katılan Milletvekili Erdoğan, yaklaşık 2 bin 500 kişilik kadın ve erkeklerin oluşturduğu coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. Milletvekil Erdoğan, yaptığı konuşmada, "Ben, 'Araban'ım. Araban'da benim'' dedi. "Gaziantep'te de benzer kutlama olduğunu belirten Erdoğan, gönlünün yarısının Araban'da olması nedeniyle ilçeye geldiğini ifade etti. Erdoğan, "milletvekil olduğum dönemde hep Araban'ın hizmetine koştum. Araban'ı hakkettiği yere getirmek için gece ve gündüz demeden çalışarak, ilçeye hizmet verdim. 7 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimlerinde beni, AK Parti Gaziantep Milletvekili adayı olarak 6. sıradan göstermesi, 'muhalefet partililer tarafından Erdoğan 6. sıradan seçilemez' demelerine rağmen seçildim. Bugün yapılan 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde de 8. sıradan adaylık verilmesi üzerine 'bu defa hiç seçilemez' dediler. Ama ben Gaziantep merkez ve ilçelerinde tüm partililerin oylarını da alarak yine milletvekili olarak seçildim. Siz, Arabanlılar, AK Parti'ye yüzde 64,64 oy vererek rekor kırdınız. Ben hep Arabanlılar 'ahde vefalıdır' diye söylerdim. Sizler ahde vefalı olduğunuzu bir kez daha gösterdiniz, tüm Arabanlılara teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan büyük liderdir. Onun izinde yürüyen Başbakanımız Ahmet Davutoğlu da büyük liderdir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun önderliğinde Türkiye için daha çok yapılacak işimiz ve hizmetimiz olacaktır. 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimleriyle AK Parti'nin yine tek başına hükumet olmasını hazmedemeyen dünyadaki ne kadar zalim varsa şimdi ağlıyor. AK Parti'nin yine tek başına hükumet olmasından memnun kalan dünyadaki tüm mazlumlar da, şimdi bayram ediyor" dedi.
AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney de milletvekil Erdoğan'ın tekrar vekil olamayacağı yönünde eleştirileri hatırlatarak, cevap verdi.
Kasney, "Şimdi milletvekilimiz sayın Mehmet Erdoğan 8. sıradan yine milletvekili seçildi. Şimdi milletvekilimiz sayım Erdoğan için seçilmesi mümkün değil diyenler neredeler''dedi. Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir de yaptığı konuşmada, "İşte burada, babamız, büyüğümüz ve değerli Milletvekilimiz Erdoğan Araban'ımıza hizmet için yine milletvekili olarak seçildi. Şimdi seçilemez diyenler, gelsinler de sayın vekilimiz için gece geç saatlere kadar meydanı dolduran Arabanlılarla birlikte olduğunu görsünler. Araban rekor kırdı, çoğunun da beli kırıldı" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Araban'daki kutlamalar ve coşku gece ilerleyen saatlere kadar sürdü.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet