Skip Navigation Links

Başkan Güven'den asıl ve örnek davranış

Belediye başkanlığı koltuğu için meclis üyesi Kazım Yıldız'ın adının sıkça telaffuz edildiği, yüksek ihtimalle Yıldızın başkan Güvenden, bayrağı devra

Gündem   A+a-

Belediye başkanlığı koltuğu için meclis üyesi Kazım Yıldız’ın adının sıkça telaffuz edildiği, yüksek ihtimalle Yıldızın başkan Güvenden, bayrağı devralacağı görüşü hakim.
Bir süre öncede 8.gün gazetesi sahibi Gökhan Gökpınar’a yaptığı açıklamada, Arsuz bölgesi tüm beldesinin tek bir belediyeye dönmesi gerektiğini savunan Asaf güven, belediye başkanlarının halka rahat hizmet edebilmeleri için makam ve mevki hırsından arınmış olmaları gerektiğini ifade etmişti.
Başkan güven 8.gün gazetesine yaptığı açıklamada ayrıca, küçük belediyelerin ülke ekonomisinin çok büyük bir yük bindirdiğini ifade etmiş, gereksiz kadro şişirmelerin yarattığı bütçe açığının bu şekilde önleneceğini söylemişti.

İskenderun İlçesi'ne bağlı Madenli Beldesi'nin 3 dönemdir Belediye Başkanı olan CHP'li Dr. Asaf Güven, görevinden istifa etti. Doktorluk mesleğine döneceğini söyleyen Güven, “Bazı şeyleri tadında bırakmak lazım” dedi.
Üç dönemdir CHP'den Madenli Belediye Başkanlığı görevini yürüten Dr. Asaf Güven, İskenderun Kaymakamlığı'na istifa dilekçesini verdi. İstifasının ardından açıklama yapan Güven, doktorluk mesleğine döneceğini söyledi. 5 bin nüfuslu beldede 3 dönemdir görevini başarıyla yürüttüğünü belirten Güven, “Ancak bazı şeyleri tadında ve zamanında bırakmak gerek. Felsefem bu. Bazı şeyleri tadında bırakmak lazım, parti ile aramda hiçbir sıkıntı yok. Beni 3 dönem seçen Madenli Beldesi halkına layık olmaya çalıştım. Şimdi bırakmam gerektiğini düşündüğüm için bu kararı aldım” diye konuştu.

Daha önce olduğu gibi İskenderun Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi’nde çocuk sağlığı uzmanı olarak görevine devam edeceğini kaydeden Güven, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile başlayan değişim sürecini CHP üyesi sade bir vatandaş olarak desteklediğini de sözlerine ekledi.
Güven'in istifasının ardından, Belediye Meclisi kendi arasında yeni başkanı seçecek.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet