Skip Navigation Links

Yunus Ekibi Kaza Geçirdi: 2 Polis Yaralı

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı yunus ekiplerinin başka bir olaya giderken karşı kavşaktan gelen aracın çarpmasıyla motosikletin dengesini k

Gündem   A+a-

2737915627141993014.jpg" />

Yunus Ekibi Kaza Geçirdi: 2 Polis Yaralı
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı yunus ekiplerinin başka bir olaya giderken karşı kavşaktan gelen aracın çarpmasıyla motosikletin dengesini kaybetmesi sonucu iki polis memuru yaralandı.
Alınan bilgiye göre kaza, Şehit Oğuz Yener caddesi üzerinde meydana geldi. Kavşaktaki meydana gelen trafik kazasında polis memurları Aydın Özdoğan ve Mustafa Kemal Koca’nın üzerinde bulunduğu 31 A 7995 plakalı motosiklet ile karşı yönden gelen Yusuf Uçar yönetimindeki 31 AD 400 plakalı otomobil ile çarpıştı. Motosiklet üzerindeki yunus ekipleri dengesini kaybederek yerde sürüklendi.
Olay yerine başka bir polis ekibinin ve vatandaşların gelmesi üzerine acil 112 ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen Acil 112 ekipleri 2 polis memuru Aydın Özdoğan ve Mustafa Kemal Koca ilk müdahaleleri yapılarak İskenderun Devlet hastanesine götürüldü. Hastanede tedavileri süren iki polis memurunun durumlarının iyi oldukları bildirildi.
İskenderun Emniyet ekipleri kaza ile ilgili gerekli işlemleri devam ederken otomobil sürücüsü Yusuf Uçar gözaltına alındı.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet