Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ünüvar'dan Başarılı Kick Boksçulara Belge

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar,bir üst kuşağa geçen kick boksçulara törenle belgelerini verdi

Ünüvar'dan Başarılı Kick Boksçulara Belge

Spor   A+a-

Özhilal Kick Boks Spor Kulübü'nü ziyaret eden Ünüvar, sporcular tarafından "kick boks selamı" ve çiçeklerle karşılandı. Genç sporcuları aynı şekilde selamlayan Ünüvar, sporcuların aileleriyle birlikte gösteri maçını izledi.
Özellikle küçük sporcuların performansını ayakta alkışlayan Ünüvar, daha sonra ringe çıkarak, bir konuşma yaptı.
Ünüvar, edebiyatta, sağlıkta, eğitimde, tarımda, sporda ve her alanda Türk bayrağının en yukarıda olması için gayret ettiklerini ifade etti.
Ülkedeki bütün gençlerin beynine, kalbine, ruhuna ve bedenine mukayyet olmak gerektiğini vurgulayan Ünüvar, "Gençlerimizin beyni, kalbi, bedeni ve ruhu sağlıklı olmalı. Siyaset de yöneticilik de ebeveynlik de bunun için yapılır. Bizler bunun için çalışıyoruz. Ben bu 4 özelliği sağladığımız zaman gençlerimizin bir defa milli ve manevi değerlere uygun yetişeceğine, bu ülke için çok faydalı bireyler olacağına, bayrağı en yukarıda taşıyacağına, sigara, alkol, uyuşturucu gibi gençliği ve geleceği mahveden bütün zararlı alışkanlıklardan uzak duracağına gönülden inanıyorum. Herkesin üzerine düşen görev, bu gençlerin sayısının artmasını sağlamak ve bunları her yaşta, her alanda desteklemek" diye konuştu.
Genç sporculara nasihatlarda da bulunan Ünüvar, "Burada olduğum için çok mutluyum. Dünya şampiyonu, Avrupa şampiyonu olduğunuzda bizi unutmayın. Sporcunun ahlaklısı makbuldür. Lütfen sizler tarzınızı bozmayın, milli ve manevi değerlere bağlı kalın, anne babanızın sözünden asla çıkmayın. Her zaman bu ülkeyi daha ileriye götürmek için çalışın, gayret edin" dedi.
Ünüvar, daha sonra tek tek ringe çıkan sporcuları tebrik ederek, belgelerini verdi. Kulüp antrenörünün şilt takdim ettiği Ünüvar, tören sonunda sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş