Skip Navigation Links

Deva,Ekim Ayında Farkındalık Oluşturdu

1-31 Ekim tarihleri arasında Meme Kanseri Bilinçlendirme ayı kapsamında #dokunmaktankorkmayın sloganıyla birlikte yola çıkan

Deva,Ekim Ayında Farkındalık Oluşturdu

Sağlık   A+a-

Özel Deva Kurumları, yaptıkları etkinliklerle hastalığa karşı bilinç oluşturuyor.
Özel Deva Hastanesi'nin tüm personeli yakalarına 'pembe kurdele' takarak meme kanserine karşı Ekim ayı boyunca bilinçlendirme etkinlikleri ile farkındalık oluşturdu. Tüm dünyada her sekiz kadından birini, erkeklerde ise yüz erkekten birini tehdit eden meme kanserine karşı savaşta kadının ve erkeğin güçlü yapısının kanseri yeneceğini, yeter ki dokunmaktan korkulmaması gerektiğinin önemini gösterildi. Deva kurumları planlamış oldukları etkinlik çerçevesinde Gaziantep Primemall AVM'de stant açarak hem insanları bilgilendirilirken hem de meme kanserinin dünyada erken tanısıyla tedavisinin mümkün olabileceği vurgulandı. Meme kanseri konusunda eğitim almış uzmanları ile beraber yürütülen stant çalışmasında ihmale gelmeyen meme kanserinin ileri ki zamanlarda büyük sorunlara yol açmaması için erken teşhisin önemi belirtilerek, kendi kendine meme muayenesi yöntemi hakkında bilgilendirmede yapıldı. Etkinlikler kapsamında Nizip Ticaret Borsası Konferans salonunda Nizip halkıyla bir araya gelen Özel Deva Hastanesi, meme kanseri hakkında bilgilendirme amacıyla yaptığı konferansta Opr. Dr. Oktay Tosun'un anlatımıyla meme kanserinin ihmale gelmeyeceği vurgulandı. Yoğun ilgi gören bu konferansta tüm sorular yanıt bulurken her yaştan katılımcılarla eğitim dolu bir gün geçirildi.
Düzenli olarak her ay memesini muayene eden kişilerin kısa süre içinde kendi memesini tanıyarak memesinde gelişen anormalliği hemen farkedeceğini ve bu doğrultuda hekime başvurarak meme kanserinin ilerlemeden önlenebileceğini belirten Özel Deva Hastanesi, Ekim ayı boyunca meme kanserine karşı insanları bilinçlendirdi.
Öte, yandan Özel Deva Hastaneleri tarafından dokunmaktankorkma hashtag ile sosyal medyada hesap açılarak, Ekim ayı boyunca internet kullanıcıları da bilinçlendirildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet