Skip Navigation Links

Darendelilerden AK Parti'ye Destek

Adana'daki Darendeliler, Darendeli milletvekili adayı çıkaran AK Parti'ye destek vereceklerini açıkladı

Darendelilerden AK Parti'ye Destek

Gündem   A+a-

Adana Darendeliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen yemeğe, AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Süleyman Ulu, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik ve çok sayıda davetli katıldı.
Ülkenin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe muhtaç olduğunu söyleyen Adana Darendeliler Derneği Başkanı Osman Çokyaşar, "Bugün de ülkenin kaderinin belirleneceği genel seçimlere günler kala Türkiye'nin içerisinde bırakılmak istenen bir darboğazı da göz önünde bulundurarak Darendelilerin o kendine has duyarlılığıyla hareket etmeyi kendimize bir vazife edindik. Dolayısıyla Adana Darendeliler Derneği olarak, siyasetin gergin olduğu bu ortamda safımızı belirlemek adına bu birlikteliği sağladık. Bilindiği gibi Darendeli demek, esnaf, sanayici, iş adamı, ticaret erbabı demektir. Hesabını kitabını bilen insan demektir. Bu nedenle, Darendeli siyasi istikrardan ve tek başına iktidardan yanadır. Biz Darendeliler olarak tek başına iktidarın siyasi istikrarı, siyasi istikrarın ekonomik istikrarı sağlayacağını bilenlerdeniz" dedi.
Darendelilere değer verip sıralamada yer veren tek partinin AK Parti olduğunu söyleyen Çokyaşar, "Diğer partiler Darendelilere listelerinde yer vermediği halde AK Parti İstanbul'da iki Adana'da bir hemşehrimizi seçilebilecek sıralamaya koyarak gönlümüzü almasını da bilmiştir. Tabiki biz Darendelilere de düşen bize değer veren partiyi desteklemektir" diye konuştu.
AK Parti'nin vefalı bir siyasi hareket olduğunu söyleyen Çokyaşar, "AK Parti'nin bu vefalı davranışına karşılık, Adana Darendeliler Kültür ve Dayanışma Derneği olarak AK Parti milletvekili adaylarımızı fahri hemşehrilerimiz ilan ediyoruz" dedi.
Yemekte, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik'e Darendeli hemşehri plaketi, Beyza Dağıtım Yönetim Kurul Başkanı 25 ve 26. Dönem AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Sıddık Akkaymak'a da verdiği maddi destekten dolayı plaket verildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet