Skip Navigation Links

Defne’ye bir ödül de okulu Naciye Düzen’den

24 Ekim 2015 cumartesi günü İskenderun’da yapılan Cumhuriyet Kupası yüzme yarışları sonunda 3 ayrı branşta birincilik elde

Defne’ye bir ödül de okulu Naciye Düzen’denWeb
TV

Spor   A+a-

eden Defne Aksülkü’ye bir ödül de okulu Naciye Suna Oktay Tekin ilkokulunda verildi.

Türkiye Yüzme Federasyonu Hatay İl Temsilciliğinin 2015 Faaliyet Programında yer alan “29 Ekim Cumhuriyet Kupası Yüzme Müsabakası” 24 Ekim Cumartesi günü İskenderun Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzu'nda yapıldı.

Hatay genelinden kulüplerin katılabildiği müsabakada, 110 yüzücü madalya alabilmek için kıyasıya mücadele etti. 7 ve 12 yaşları arası küçük yüzücüler 50 metre mesafede Serbest, Sırtüstü, Kurbağalama ve Kelebek stillerinde ve 100 metre mesafede Karışık stilde yarıştılar.

Yarışma sonunda İskenderun Yüzme ve İhtisas Kulübü’nden Defne Aksülkü; kurbağalama, serbest ve sırtüstü branşlarında birincilik kürsüsüne çıktı.

3 Madalya alarak okulunun da gururu olan Defne için dün Naciye Suna Oktay Tekin ilkokulunda tören düzenlendi. Okul Müdürü Mehmet Çörtük, Defne ile gurur duyduklarını belirterek başarsının devamını diledi.

İskenderun’u her katıldığı yarışmalarda başarıyla temsil eden Defne de hedefinin önümüzdeki yıllarda daha büyük olduğunu dile getirdi.

Defne’ye bir ödül de okulu Naciye Düzen’den videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet