Skip Navigation Links

Elvan,Silifke'de Şalvar Giyip Limon Hasadı Yaptı

AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Mersin'in Silifke ilçesinde şalvar giyip kasket takarak limon hasadı yaptı

Elvan,Silifke'de Şalvar Giyip Limon Hasadı Yaptı

Gündem   A+a-

Atayurt Mahallesi'nde AK Parti Silifke İlçe Başkanı Yusuf Türe, Atayurt Komisyoncular Derneği Başkanı Ali Türer, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar ve Göksu Sulama Birliği Başkanı Durhasan Akarca tarafından karşılanan AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, burada soğuk hava depolarını gezerek işçilerle sohbet etti. İşçilerin sorunlarını dinleyen Elvan, şalvar giyip kasket taktı. Bazı vatandaşların şalvarlı haliyle tanımadığı Elvan ile vatandaşların diyaloğu gülüşmelere neden oldu. Bir limon bahçesine geçen Elvan, limon keserek hasat gerçekleştirdi. Burada kendisine ikram edilen Silifke çileğini yiyen Elvan, soğuk hava depolarında nar işinde çalışan işçilerle sohbet etti. Daha sonra Silifke'de ilk defa sezonun ihracatı yapılan domates işçileri ile buluşan Elvan, sezonun hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
Atayurt Hali esnafı ile de bir araya gelen Lütfi Elvan, "Silifke köklü bir tarihi olan, medeniyetlere beşiklik etmiş, sancak beyi olan bir il olan, geçmişi ile bu zamanı bir araya getirdiğimizde kültürel değerleri olan sevdiğimiz bir ilçedir. Burada bulunmaktan dolayı son derece memnunum. Yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı. Cumhuriyet Bayramımızın 92. yılını kutlayacağız. Tüm Silifke halkının Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum. Silifke'de çok önemli işler yapacağız. İnşallah Silifkemize hizmet edeceğiz. Eksiklikleri gidereceğiz. Kavşakla ilgili bir sıkıntınız vardı, onu açtık. Diğer sıkıntılarınızı da biliyoruz. Onları da halledeceğiz. Su ile elektrik sıkıntılarınızı biliyoruz. Bunların hepsini çözeceğiz. Trafo ile ilgili sıkıntıyı bugün çözüyoruz. Arkadaşlar yoğun bir şeklide çalışıyor. Elektrikle ilgili sorunlarınız kalmayacak. Tek tek bu sorunları çözeceğiz. Tüm şirketler elektrik dağıtımı ile ilgili çalışıyorlar. Gereken desteği verecekler. Limonda ve çilekte Silifke'nin çok önemli bir konuda olduğunu biliyoruz. Uluslararası havaalanı ile limonunuz ve çileğiniz artık kargo uçakları ile taşınacak ve bu sıkıntılardan kurtulmuş olacaksınız" dedi.
Lütfi Elvan, Atayurt Mahallesi'ndeki programını tamamladıktan sonra Silifke merkeze geçerek burada halkla bir araya geldi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet