Skip Navigation Links

Adem Yeşildal Sarıseki’de Halkla Buluşacak ..

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, 28.10.2015 Çarşamba günü saat 19.00’da Sarıseki Asım Kibar Kültür Merkezi’nden

Adem Yeşildal Sarıseki’de Halkla Buluşacak ..

Politika   A+a-

bölge halkıyla buluşacak.
AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç ve bazı bölge milletvekillerinin katılacağı öğrenilen Asım Kibar Kültür Merkezi’nde halka hitap edeceği öğrenilen Hatay Milletvekili Adem Yeşildal’ın halkın sıkıntılarını ve çözüm önerilerini de dinleyeceği bildirildi.
Aynı zamanda Asım Kibar Kültür Merkezi’ndeki AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal’ın halkla buluşması sırasında Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez’in de Aşure dağıtacağı bilgisi yer aldı.
Hatay Millekvekili Adem Yeşildal’ın yapacağı toplantı ile ilgili duyuru ise şöyle :
28.10.2015 Çarşamba Günü Saat:19:00’da İskenderun Sarıseki Asım Kibar Kültür Merkezinde, Başta Halkımız Ve Ak Parti Milletvekili Adem Yeşildal ve İl Başkanı Ahmet Atıç Olmak Üzere Bazı Bölge Milletvekillerinin Katılımları İle Geniş Kapsamlı Toplantı Yapılacaktır.
Toplantıya; İskenderun Merkez Ve Denizciler, Sarıseki, Karayılan, Bekbele, Kavaklıoluk, Bitişik, Gömbece, Orhangazi, Değirmendere, Akarca Mahallelerindeki Tüm Halkımız Davetlidir. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet