Skip Navigation Links

CHP Gümbür Gümbür Geliyor..

CHP Hatay Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili adayı Av. Mevlüt Dudu, İskenderun, Defne ve Antakya’da seçim çalışmalarına devam etti.

CHP Gümbür Gümbür Geliyor..

Gündem   A+a-

CHP Hatay Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili adayı Av. Mevlüt Dudu, İskenderun, Defne ve Antakya’da seçim çalışmalarına devam etti.

Mevlüt Dudu ve beraberindeki partililer, İskenderun’da Otogar, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği ile ilçedeki Gültepe ve Barıştepe mahallelerinde dolaşarak mahalle sakinleri, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler. Ev ziyaretleri yapıp, sohbet ederek CHP’nin seçim vaatlerini anlattılar.

İskenderun Otogarında, otogar yönetimi, esnaf, çalışanlar ve vatandaşlarla birlikte olan Dudu sonrasında, İskenderun Barıştepe Mahallesi'nde Ahmet Daş ve ailesini ziyaret etti. Daha sonra İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği'nin misafiri olan Dudu ve beraberindeki partililer, Başkan Zeynep Çakmaklı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin kendisine plaket vermesinde duygulu anlar yaşadı. Bu samimi hediyeden büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Mevlüt Dudu, “Çok teşekkür ediyorum. Korunmaya muhtaç çocukların ve kadınların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Gerek şahsım, gerekse partim bu konuda her zaman hassasiyetini ortaya koyacaktır.” dedi.

Dudu ve beraberindeki partililer, daha sonra Defne ve Antakya’da seçim çalışmalarına devam ettiler. Elektrik ve Gazi mahallelerindeki mahalle toplantısı vatandaşlar tarafından büyük coşku ve ilgiyle karşılandı ve adeta bir miting havası yaratıldı. Bu coşkudan büyük mutluluk duyan Dudu; “1 Kasım yaklaştıkça vatandaşlarımızın CHP coşkusu ve heyecanı artıyor. Bunlar CHP’nin ayak sesleri, CHP gümbür gümbür geliyor, bu bize gurur veriyor” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet