Skip Navigation Links

Çalışkan : 13 Yıldır Neredeydiniz?

Her gün bir ilçede vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayları son olarak Payas'ta seçmenle bir araya geldi

Çalışkan : 13 Yıldır Neredeydiniz?

Politika   A+a-

Sadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ziyaretlerde yaptığı açıklamada “Ak Parti, sevabı ile günahı ile bugüne kadar yapacaklarını yaptı. Şunu yapacaktım bunu yapacaktım demenin artık zamanı değil. Adama demezler mi 13 yıldır neredeydiniz? Bu zaman kadar ne yapacaksa yapmış olmaları lazımdı. 13 yıllık sürede başkanısın yardımı ile yaşamaya muhtaç hale gelen insanlar çoğaldı. Yuvalar dağıldı. 13 yılda 1,5 milyon aile boşandı.  Anne babaları ile beraber 10 milyon insan boşanmanız zararlarını yaşadı. Bu kadar huzursuz bir toplumun oluşması bu iktidarın ve onlara doğru yolu gösteremeyen meclisteki tüm partilerin ürünüdür. Bunlara dur demenin zamanı geldi. Artık yeni bir sese ihtiyaç vardır. O seste, batıya bağlı değil, milli şahlanışı gerçekleştirecek gerçek çözüme yani Saadet Partisi’ne ihtiyaç vardır.

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayları Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Halil İbrahim Çelik, Mehmet Harputluoğlu, Atila Erol, Ramazan Öksüz, Yusuf Çiçek, Mehmet Aydoğan ve İl Başkanı Mustafa Eğe ile beraber Anadolu Gençlik Derneği Payas Temsilciliği’nin açılışına katıldı. Burada Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şube Başkanı Serkan Bulut ve Payas Temsilcisi Recep Baysal’a derneğin hayırlı olmasını temennisinde bulunan adaylar, daha sonra Saadet Partisi Payas Seçim Karargahı açılışı ve ardından STK, esnaf ve bazı mahallelerde halkla buluştular.

Saadet Partililer daha sonra Payas’ta Mobil Bilboart konvoy araçlarla şehir turu atarak halkı selamladı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet