Skip Navigation Links

Ya Patlasaydı!

Bankanın ve birçok giyim mağazasının bulunduğu Mareşal Çakmak Caddesinde İskenderun Belediyesinin önünde bulunan çöp konteynırlarının önüne akşam saat

Gündem   A+a-

Bankanın ve birçok giyim mağazasının bulunduğu Mareşal Çakmak Caddesinde İskenderun Belediyesinin önünde bulunan çöp konteynırlarının önüne akşam saatlerinde bırakılan çanta, polisi alarma geçirdi.

İçerisinde bomba olma ihtimali üzerine çevrede bulunan banka ve giyim mağazalarının içerisindeki vatandaşlar dışarı çıkarılmadı. Polis kentin en işlek caddelerinden Mareşal Çakmak Caddesinde trafik akışını durdurarak, yaklaşık 200 metrelik güvenlik koridoru oluşturdu.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü bomba imha görevlisi olay yerine getirildi. Özel kıyafetini giyen bomba uzmanı, çantayı önce dışından inceledi, ardından maket bıçağı kullanarak büyük bir titizlikle fermuar dışından çanta içerisine müdahale etti. Bomba uzmanının kontrolü ile çantanın yanına yerleştirilen fünye patlatılarak kime ait olduğu belirlenemeyen çantanın içi boş çıktı. Çevrede büyük panik ve heyecan yaratan olayda, çantanın temiz çıkması üzerine vatandaşlar rahat bir nefes aldı.
Bomba imha ekibinin şüpheli çantanın zararsız olduğunu iletmesi üzerine güvenlik şeridi ve cadde trafiğe açıldı.
İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı A.Ender Tarık Dat, olay yerine gelerek inceleme yaptı. Çantanın boş çıktığını ve bir şüpheli durumun olmadığını ifade etti.
İskenderun Emniyet ekipleri çantanın parçalarını incelenmek üzere Yenişehir Polis Merkezi Karakoluna götürdü.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet