Skip Navigation Links

AK Parti Mersin'de Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

AK Parti Mersin'deki seçim çalışmalarına hız verip,cadde sokak gezerek yeni döneme ilişkin projelerini anlatıp vatandaştan destek istedi

AK Parti Mersin'de Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Gündem   A+a-

Bu kapsamda Mersin'i karış karış dolaşan AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleri, evlere misafir olmaya devam ediyor. 1 Kasım'a kadar gece gündüz çalışmalarını sürdüreceklerini belirten AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Sait Kayan, "Bu seçim son şansımız. Geleceğimiz, yarınımız ve gelecek nesillere bırakacağımız güzel bir Türkiye için çalışmamız şart. Teşkilatımızla birlikte 1 Kasım'a kadar durmadan ve yorulmadan çalışmak boynumuzun borcudur" dedi.
AK Parti iktidarlarıyla birlikte Türkiye'de 13 yıldır hızlı bir demokrasi yolculuğu yapıldığını ifade eden Kayan, "Bu demokrasi yolculuğunu engellemek isteyenler var. Bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. Yıllardır üzerimizde türlü oyunların oynandığı fay hatlarımız var bizim. Türkiye'nin önünü kesmek istiyorlar. Biz AK Gençlik olarak son nefesimize kadar buna müsaade etmemek için çalışacağız" ifadelerini kullandı.
Türkiye'nin gelecek yürüyüşünü durdurabilmek, birliğine, beraberliğine, kardeşliğine kast etmek, demokrasimize yara vermek ve milletimizin zihnini karıştırmak için Türkiye'nin üzerine oynanan oyunları herkesin görmesi gerektiğini vurgulayan Kayan, şöyle devam etti; "Türkiye'nin başına bela ettikleri terör örgütleriyle bizi yıldırmak istiyorlar. AK Parti, bütün terör örgütlerine ve eylemleri karşı çıkarak, bu ülkenin birliğini ve beraberliğini, huzurun ve refahını, Türk ve Kürt arasındaki evrensel kardeşliğin teminatı olmuştur. AK Parti iktidarında yasaklar tek tek kaldırıldı. Güzel Türkiye'mizde öyle bir noktaya geldik ki, artık herkes özgürce etnik kimliğini söyleyebiliyor. AK Parti özgürlükleri getiren tek partidir. Halkımız inşallah 1 Kasım'da da bu kardeşliğin teminatı olan AK Parti'yi tek başına iktidara getirecektir. AK Parti olduğu müddetçe ülkemizi fiziken ve ruhen hiç kimsenin bölmeye gücü yetemez."
ADAYLAR SAHADA
Öte yandan seçimlere az bir süre kala milletvekili adayları da saha çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Silifke'de seçim çalışmalarını sürdüren Zeynep Gül Yılmaz ile Yılmaz Tezcan, ilçede esnaf ve memurlarla toplantılar yaptı. Kafe ve kahvehane toplantılarında vatandaşlardan destek isteyen Gül Yılmaz ve Tezcan, AK Parti olarak hizmet partisi olduklarını söylediler. Ali Cumhur Taşkın ise Tarsus'taki çalışmaları kapsamında Camilimanda, Karayayla, Cırbıklar, Aladağ, İncirgediği, Kumdere, Topçu, Tepecaylak, Kütüklü ve Özlüce mahallelerinde düzenlenen kahvehane toplantılarına katıldı.
4. sıra adayı Hacı Özkan da Akdeniz'de gün boyu sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu. AK Partinin seçim beyannamesini anlatıp, esnaflar için yapılacak projeler hakkında bilgiler veren Özkan, AK Parti olarak, günümüzün rekabetçi dünyasında insana, insanın niteliklerine, sağlıklı bir sosyal ortama yapılan yatırımların, aynı zamanda ekonomik potansiyelimize yapılan bir yatırım olduğunu bilerek, "Ekonomi politikalarımızı güçlü sosyal politikalar ile bütünleştirmeye devam edeceğiz" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet