Skip Navigation Links

AK Partililer,Birlik Ve Beraberlik Yemeğinde Buluştu

AK Parti Kilis İl Başkanı İzzet Toprak, tarafından AK Parti kuruluşundan bu yana görev yapan il, ilçe, yönetim kurulu üyeleri

AK Partililer,Birlik Ve Beraberlik Yemeğinde Buluştu

Gündem   A+a-

il başkanları ilçe başkanları, milletvekilleri ve belediye başkanlarına birlik ve beraberlik yemeği verdi.
Olea Otel'de gerçekleştirilen yemeğe AK Parti Kilis İl Başkanı İzzet Toprak, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, AK Parti milletvekili Reşit Polat, Merkez ilçe Başkanı Neşet Yıldırım, eski, milletvekilleri, eski belediye başkanları, geçmiş dönemde il, merkez ilçe ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.
AK Parti Kilis İl Başkanı İzzet Toprak, yaptığı konuşmada, Birlik ve beraberliğin önemli olduğunu ifade ederek, "2001 yılında AK Parti kurulduğu günden bu yana görev alan tüm yönetim kurulu üyelerini, il başkanlarını ilçe başkanlarını, milletvekillerini ve şuan yönetimde bulunan arkadaşlarımızı bir araya getirmek için böyle bir toplantı tertip ettik. Arkadaşlarımızın büyük bölümü bugünkü yemekli toplantımıza katıldı. Herkese teşekkür ediyorum. İnşallah birlik ve bütünlüğümüz devam ettiği sürece gece gündüz çalışarak 1 Kasım seçimlerinde iki milletvekilliğini alacağımıza inancım tamdır" dedi.
AK Parti'nin kuruluş aşamasında il başkanlığı yaptığı dönemden bu yana geçen süreci anlatan Belediye Başkanı Hasan Kara, "Zor şartlarda bu partiyi kurduk. Allaha şükürler olsun, partimiz her geçen gün büyümeye devam ediyor. Geçmişte hepimiz yanlış yapmış olabiliriz. Hata yapmış olabiliriz. Şimdi bunları tartışma zamanı değil, birlik olma zamanıdır. 1 Kasım tarihine kadar gece gündüz demeden çalışarak hem iki milletvekilliğini kazanmamız gerekiyor. Hemde rekor bir oy almamız gerekiyor. Ben sabahtan akşama kadar partimiz hangi programı yaparsa çalışmaya varım. Sizlerden de seçim boyunca aynı tempoyla çalışmanızı bekliyorum. 'Bir çivi, atı, bir at bir süvariyi, bir süvari bir orduyu kurtarır' düşüncesiyle çalışıp bir oy fazla almak için uğraş vermemiz gerekiyor" diye konuştu.
Daha sonra, eski milletvekilleri, Veli Kaya, Fuat Karakuş, Ahmet Salih Dal, AK Parti Kilis milletvekili Reşit Polat ile milletvekili adayı Mustafa Hilmi Dülger birer konuşma yaptılar.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet