Skip Navigation Links

Hacıahmetli Hizmete Doyacak..

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün, CHP Hatay Milletvekili Adayları Doktor Riyat Kırmızıoğlu

Hacıahmetli Hizmete Doyacak.. Web
TV

Arsuz   A+a-

ve Avukat Mevlüt Dudu, Hatay’ın Arsuz ilçesi Hacıahmetli Mahallesi’nde vatandaşlarla biraraya geldi.

Savaş, Kırmızıoğlu ve Dudu’nun halkla buluşmalarına Hatay Büyükşehir Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri Sezer Aydemir ve Semir Topaloğlu ile birlikte CHP Arsuz İlçe yöneticileri de eşlik ettiler.

Hacıahmetli Muhtarı İsmail Kıra yaptığı konuşmada, hizmetleri ve gönülleri fetheden duruşuyla halkın gönlünde taht kuran Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve milletvekili adaylarını ağırlamaktan şeref duyduklarını söyledi.

Hacıahmetli Mahallesi’nin en önemli simgelerinden içme suyu olarak kalitesiyle de adından söz ettiren Seydi Nehri’nde ıslah çalışmasının yapılmasını isteyen Muhtar İsmail Kıra, üç yıl önce yapılan ıslah çalışmasından bir sonuç alamadıklarını söyledi. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin ıslah çalışmasını yapmasını isteyen Muhtar İsmail Kıra, DSİ’nin gerekli ilgiyi göstermemesinden yakındı.

Başkan Savaş, nehrin ıslahının İskenderun Feyezan Kanalı gibi Devlet Su İşleri’nin sorumluluğunda bir konu olduğunu hatırlatarak, sel döneminde Büyükşehir Belediyesi olarak sadece destek verdiklerini söyledi.

Halkla sohbet eden, gösterilen ilgi ve teveccühe teşekkür eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, altyapısı, üst yapısı ve sosyal tesisleriyle tüm mahallelere olduğu gibi Hacıahmetli’ye de gerekli tüm çalışmaların yapılacağını söyledi.

 

Hacıahmetli Hizmete Doyacak..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet