Skip Navigation Links

Arsuz'da yolların çehresi değişiyor

Arsuz genelindeki bir çok mahalle ve sokaktaki bozuk yollar, asfalt ve parke döşenerek yenileniyor

Arsuz'da yolların çehresi değişiyor

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Nardüzü, Akçalı, Gözcüler Mahallelerinde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı ile birlikte vatandaşların yıllardır hasret kaldığı yol çalışmalarını denetleyen ve mahalle sakinleriyle de görüşerek talepleri dinleyen Başkan Culha, ilçe genelinde sorunlu yol kalmayacağı mesajını verdi.

Bir çok mahalle ve sokakta devam eden parke çalışmasıyla vatandaşların ve araç sürücülerinin sorunsuz ve güvenli yollara kavuşacağını ifade eden Başkan Nazım Culha, belediyenin gerekleştireceği 69 bin 470 metrekare parke döşeme ve  329 bin 310 metrekarelik asfalt çalışmasının yanısıra, Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin de 87 bin 400 metrekarelik kilitli parke taşı döşeme çalışmalarıyla ilçe yollarının adeta yeni bir çehre kazanacağını dile getirdi.

Vatandaşların taleplerinin de dikkate alınarak Arsuz genelinde bozulan ve ihtiyaç duyulan tüm yolların titizlikle tespit edildiğini ve tüm yollara müdahale edileceğini söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, bu üç mahalledeki yollardaki çalışmaların tamamlanmasının ardından, diğer mahallelere geçileceğini söyledi.

İlçe genelindeki sorunları teker teker çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını ifade eden Arsuz Belediyesi Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı da, yoğun bir tempoda devam eden ve diğer mahalle, cadde ve sokaklara yayılan çalışmalar çerçevesinde, kısa bir zamanda ilçe genelindeki ulaşım ve yol sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı, parke çalışması gerçekleştirdikleri mahallelerde yaptıkları çat-kapı ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet