Skip Navigation Links

Emniyet Müdürü İzmir'den Başkan Turgut'a Ziyaret

Silifke Emniyet Müdürü Levent İzmir,kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'a iadei ziyarette bulundu

Emniyet Müdürü İzmir'den Başkan Turgut'a Ziyaret

Gündem   A+a-

Başkan Turgut'u makamında ziyaret eden Emniyet Müdürü İzmir, ilçenin huzur ve refahı için kurumlar arası işbirliğinin önemli olduğunu ifade etti.
İzmir'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Belediye olarak kurumlar arası iş birliği ve çalışmaya her zaman önem veriyoruz. Halkımızın refahı ve mutluluğu her şeyden önce gelir. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, ilçemizi en iyi şekilde yönetmenin gayretini göstereceğiz. Ziyaretinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.
Görevlerinin insanların can ve mal güvenliklerini sağlamak olduğunu dile getiren İzmir, şöyle devam etti:
"Bu bizim asli görevimizdir ve bundan asla taviz verilemez. İnsanlarımızın canını korumakla görevliysek, bunu her koşulda yerine getirmek zorundayız. Bunu yaparken vatandaşlarımızın da üzerlerine düşen bazı sorumluluklar var. Onlarında kendi canları ve malları için kurallara uymaları gerekiyor. Bunu da ancak ve ancak eğitimle aşacağız. Denetimlerimizi daha düzenli ve eğitimli bir şekilde sürdüreceğiz. Trafik konusunda yaşanan sorunları sürücülerimizi ve vatandaşlarımızı eğiterek aşacağız. Sorunlar; birlikte ve beraber çalışırsak daha kolay aşılacaktır. İnşallah Silifke'de kurumlar arası işbirliği ortamında çalışarak başarılı işlere imza atacağız."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet