Skip Navigation Links

Silifke Adliye Binası Bahçesine Çevre Düzenlemesi

Silifke Belediyesi tarafından adliye binası bahçesinde çevre düzenlemesi yapıldı

Silifke Adliye Binası Bahçesine Çevre Düzenlemesi

Gündem   A+a-

Çalışmalar kapsamında adliye çevresinde parke taş döşemesi, asfalt yol yapımı, kaldırım, temizlik, yağmur suyu giderleri ve yeşillendirme çalışmaları gerçekleştirildi.
Çalışmaları sık sık yerinde denetleyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, kurumlar arası iş birliğinin her zaman önemli olduğuna vurgu yaptı.
İmkanlar dahilinde ilçede bulunan resmi dairelere katkı sunduklarını belirten Başkan Turgut, "Silifke'mizi daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla belediye olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmaları gerçekleştirirken sadece belediye sorumluluk sahasında olan yerlerin değil; ilçemizde faaliyet gösteren camiler, okullar, sosyal tesisler gibi kurumlarında daha iyi koşullarda hizmet vermesini sağlıyoruz. Park ve Bahçeler birimimiz, Fen İşleri ekiplerimiz ve Garaj Amirliği personellerimizle resmi kurumlarımızın da isteklerine imkanlarımız dahilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Silifke'nin daha güzel bir görünüme sahip olması için belediye olarak çevre düzenlemesi ve temizlik faaliyetleri çalışmalarına son derece önem veriyoruz" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet