Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şehit Astsubayın Baba Evine Ateş Düştü

Acı haberi alan şehit babası Veli Kılıçoğlu şehit oğlu Ömer Kılıçoğlu için sürekli dua etti

Şehit Astsubayın Baba Evine Ateş Düştü

Yerel   A+a-

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki askeri birlikte el bombasının patlaması sonucu şehit olan 29 yaşındaki Astsubay Ömer Kılıçoğlu'nun babaevine ateş düştü.
Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanlığı içerisinde el bombası olduğu belirtilen cismin patlaması sonucu 3 asker şehit olmuş1 asker de yaralanmıştı. Olayde şehit olan Astsubay Kılıçoğlu'nun baba evine acı haber ulaştırıldı. Kılıçoğlu'nun Hoşgör Mahallesi'ndeki babası Veli ve annesi Zeynep Kılıçoğlu'nun kaldığı evine giden askeri yetkililer, sağlık ekipleri eşliğinde baba Veli ve anne Zeynep Kılıçoğlu'na, oğullarının şehit düştüğü haberini verdi. Acı haberi alan aileyi yakınları teselli etmeye çalışırken, evin bulunduğu binaya da dev Türk bayrağı asıldı. Evin önüne taziye çadırı kurulurken, mahalle de Türk Bayrakları ile donatıldı. Ak Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildiği şehit evini ziyaret ederek, acılı baba Veli Kılıçoğlu'na baş sağlığı diledi. Şehidin cenazesinin gecenin ilerleyen saatlerinde uçakla Gaziantep' getirilerek Asri Mezarlık'taki morgda bekletileceği, yarın cenazenin alınarak defin edileceği kaydedildi.
Şehit Kılıçoğlu'nun evli ve Kübra Gökçen adındaki 3 yaşında bir kız çocuğu bulunduğu öğrenildi. Öte yandan şehidin eşi Özge Kılıçoğlu'nun İzmir'deki baba evinde avı haberi aldığı öğrenildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar