Skip Navigation Links

Doğankent'e Semt Polikliniği

AK Parti Adana Milletvekili Prof.Dr.Necdet Ünüvar,Yüreğir'in Doğankent Mahallesi'nde,semt polikliniği açılması için çalışma başlatıldığını açıkladı

Doğankent'e Semt Polikliniği

Gündem   A+a-

Adana Devlet Hastanesi'nin, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin eski binasına taşınmasının ardından sağlık hizmetlerine ulaşımı zorlaşan Doğankent Mahallesi ile çevre mahallelerin sakinlerinin, sağlık hizmetleriyle ilgili ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bir çalışma başlatıldı.
Eski Doğankent Belediyesi hizmet binasının giriş katı olarak planlanan semt polikliniğinde, uzman doktorlar tarafından devlet hastanesi kalitesinde poliklinik hizmeti verilecek. Bir kamu hastanesine bağlı olarak hizmet verecek semt polikliniğinde, laboratuvar hizmetleri de verilecek.
AK Parti Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç ve Milletvekili Adayı Mehmet Sağlam'la birlikte semt polikliniğinin açılmasının planlandığı binada incelemelerde bulunan AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Doğankent Mahallesi ile çevresindeki mahallelerde yoğun bir nüfusun yaşadığını belirtti. Bu bölgede yaşayan vatandaşların, Adana Devlet Hastanesi'nin taşınmasıyla sağlık hizmetlerine ulaşımda bazı sıkıntılar yaşadığına dikkat çeken Ünüvar, bölgede oluşan ihtiyacı gidermek için böyle bir çalışma başlattıklarını anlattı. Ünüvar, semt polikliniğinin, gerekli prosedürler tamamlanarak, en kısa sürede hizmete açılacağını belirtti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet