Skip Navigation Links

Fahri Konsolos Faruk Rende’ye Anlamlı Ziyaret ..

“Okulu Bırakma Okulu Yaşa”Erasmus Stratejik Okul Ortakları Projesi kapsamında,Romanya Braşov Okul Müfettişler Başkanlığı’ndan eğitimciler İskenderun’a

Fahri Konsolos Faruk Rende’ye Anlamlı Ziyaret .. Web
TV

Eğitim   A+a-

İskenderun’da bulunan okullarda çeşitli çalışmalarda bulunan Romanya heyeti, bu kapsamda Romanya İskenderun Fahri Konsolosu Faruk Rende’yi ziyaret ettiler.

Romanya İskenderun Fahri Konsolosu Faruk Rende tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan heyet, İskenderun’un güzelliklerine hayran kaldıklarını belirttiler. 

Romanya Fahri Konsolosu Faruk Rende yaptığı açıklamada, Türkiye ile Romanya arasındaki ticari ilişkilerin dışında dostluk köprüsünün eğitim alanında da sürmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Proje Koordinatörü Hanefi Zobar, İlçe Şube Müdürü Kadir Tosun yaptıkları açıklamalarında projenin toplam bütçesinin 72.400 Euro olduğunu belirttiler.

Braşov Milli Eğitim Müdürü Ariana Oana Bucur, bu tür projelerin iki ülke arasındaki kültürel ve sosyal ilişkileri daha da güçlendirdiğine vurgu yaptı.

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Brasov Okul Müfettişleri başkanlığı ortaklığındaki projenin diğer paydaşlarının Suçıkağı Paşa Karaca Ortaokulu ve İskenderun Anadolu İmam Hatip Lisesi olduğu öğrenildi.

Romanya İskenderun Fahri Konsolosu Faruk Rende ve eşi Av.Aylin Rende, mükemmel bir ev sahipliği örneği ortaya koydular.

 

 

Fahri Konsolos Faruk Rende’ye Anlamlı Ziyaret ..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet