Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türkiye’ye Huzuru CHP Getirecek !!!

Bir çok ana başlıkta konuşmasını yapan Kılıçdaroğlu, Türkiye’de 21’nci yüzyılın bilgi toplumunu,

Türkiye’ye Huzuru CHP Getirecek !!!Web
TV

Politika   A+a-

eğitime önem veren CHP iktidarıyla sağlayacaklarını belirtirken, huzur ve güven ortamına dikkat çekti terörle mücadele konusundaki hassasiyetlerini dile getirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yoğun Hatay programında halkla buluştu. Defne Uğur Mumcu meydanında halka hitap eden Kılıçdaroğlu, Kırıkhan ve Belen ilçelerine uğradıktan sonra İskenderun’da Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından AVM, Adliye kavşağında  yapılacak yedi girişli 27 milyon 400 bin lira maliyetli 3 katlı Köprülü Kavşak projesinin temel atma törenine katıldı ve burada halka hitap etti.


Dev Projeye 27 Milyon 400  bin TL  ve 100 Günde Bitecek…
Toplam maliyeti 27 milyon 400 bin lira maliyetli 7 giriş ve 3 kattan oluşacak köprülü kavşak projesi 120 günde bitirilerek hizmete açılacak. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, köprülü kavşak projesinin ardından İskenderun’un kanayan yarası Pac meydanı projesini de 2016 yılı Ocak ayında temelini atarak hayata geçireceklerini söyledi.


Davutoğlu Saraya, Kılıçdaroğlu Halka Çalışır !!!
İskenderun’da halka hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’de huzurun adresi olarak CHP’yi gösterdi ve AK Parti  Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na yüklenerek, “Davutoğlu Saray için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır” dedi.


CHP İktidarında Terör Bitecek, Suriye’de Akan Kan Duracak !!!
CHP iktidarında terörün biteceğini ve Suriye’de akan kanın duracağını belirten Kemal Kılıçdaroğlu, “Bu seçimler önemli. Sadece kendimizin sandığa gitmemiz yetmiyor, eşimizi dostumuzu ikna edip sandığa götürmemiz gerekiyor. Terörden bıktık, kavgadan bıktık, gerilimden, siyasi gerginlikten bıktık. Türkiye’nin huzura ihtiyacı var. Türkiye’de huzurun adresi Cumhuriyet Halk Partisi. CHP İktidarında terörü bitireceğiz, Suriye’de akan kana son vereceğiz. Bu ülkeye huzuru ve bereketi getireceğiz.

Hortumcular Hariç Herkes Kazanacak !!!
CHP iktidarında hortumcular hariç toplumun tüm kesimlerinin kazanacağını dile getiren Kılıçdaroğlu, “Bu ülkede herkes kazanacak. Türkiye’de İşçi, esnaf, köylü, tüccar, sanayici, emekli kazanacak. Sadece ve sadece hortumcular kaybedecek.
Her gittiğiniz yerde anlatın; Davutoğlu Saray için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır. Bu ülkeye huzur gelmesi için çaba harcıyorum. Sevgili anneler; CHP iktidarında çocuğunuzu tam gün okula göndereceksiniz. Çocuklarınıza beslenme çantası vermeyeceksiniz. Çocuklarınız okulda öğretmenleriyle birlikte ücretsiz yemek yiyecekler. Taşımalı eğitimi de kaldıracağız. Öğrenci neredeyse öğretmen de orada olacak. Öğretmeni, toplumun önderi yapacağız. Eğitime önem verdiğimiz ölçüde Türkiye uygarlık çizgisini yakalamış olur. Buna inanıyorum bunun için size söz veriyorum. “ dedi.


Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne Övgü ..
Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin imkanları ve kapasitesinin üstünde hizmet vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Lideri Kılıçdaroğlu, yatırımlar için Ankara’dan ödenek beklemeyen, imkanlarını zorlayarak çalışan bir Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin sorunları bitireceğine olan inancını dile getirdi ve şöyle konuştu:
“Hatay Büyükşehir Belediyesi, bir büyükşehir belediyesinden beklenenden çok daha fazlasını tüm engellemelere rağmen yapıyor. İmkanları ölçüsünde altyapı ve su sorununu tamamen bitiriyor. Başkanımız bunu yaparken, Ankara’ya bakmıyor, bize para gönderin demiyor. CHP iktidarında göreceksiniz, 21’nci yüzyılın bilgi toplumunu yaratacağız” dedi. 

 

Türkiye’ye Huzuru CHP Getirecek !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar