Skip Navigation Links

Ahrazoğlu: Dörtyol'a MHP Lazımdır!

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Necmettin Ahrazoğlu önceki gün Dörtyol'da çeşitli temaslarda bulundu.

Ahrazoğlu: Dörtyol'a MHP Lazımdır!

Gündem   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Necmettin Ahrazoğlu önceki gün Dörtyol'da çeşitli temaslarda bulundu.

Beraberinde MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milletvekili Adayı Mehmet Akif Terzi ile birlikte Dörtyol Eski Belediye Başkanlarından Doğanay Öçgüder ve Seçer Ailesinin cenazelerine katılarak taziyede bulunan Ahrazoğlu karşılaştığı Dörtyollu hemşerileri ile ayaküstü sohbetlerde bulundu.

Daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunan Ahrazoğlu bir esnafın dükkanında çay sohbetinde şunları söyledi; "Partimizin yetkili kurullarının ve Genel Başkanımızın teveccühü ile Hatay'da dokuz arkadaşımızla birlikte Milletvekili adayı olarak gösterildik. Bize duyulan güvene ve teveccühe layık olabilmek ve MHP'yi Hatay'da daha güçlü konuma getirebilmek amacıyla gece gündüz demeden Hatay'ımızı karış karış geziyoruz.Hatay'ımızın her noktasında gördüğümüz ilgi ve alaka bizi ziyadesi ile memnun etmektedir. Hatay İnşallah 1 Kasım'da gerekeni yapacaktır.

Dörtyol'umuzda da yıllara dayanan dostluklarımızın arkadaşlıklarımızın olduğu  geniş bir halk kitlesi vardır. Dörtyol'umuz zaten bu konuda kendisini ispat etmiştir. Dörtyol Hatay'ın Kardelenidir. Kadirşinas ve Yiğit Dörtyollular 1 Kasım'da gereğini yapacaklardır. Dörtyol ve Hatay  1 Kasım'da MHP'ye daha büyük destek verecektir. Buna inancımız tamdır. Çünkü Dörtyol'a MHP Lazımdır. Hatay'a MHP lazımdır. Türkiye'ye MHP lazımdır. Çare MHP'dir. Halkımız artık bunun bilincindedir.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet