Skip Navigation Links

Dağlı: 'Biz Milletin Hizmetkarıyız'

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Tamer Dağlı seçim çalışmaları kapsamında Kozan Ticaret Odasının misafiri oldu

Dağlı: 'Biz Milletin Hizmetkarıyız'

Gündem   A+a-

Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir ve Yönetim Kurulunun tam kadro katıldığı kahvaltılı programa, Tamer Dağlı'nın yanı sıra AK Parti Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek, AK Parti Kozan Gençlik Kolları Başkanı Şahin Ünüvar, Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Nuh Çolak, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Atlı, Sancaklı Esnaf Koop. Başkanı Yahya Ocak katıldı.
Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Tamer Dağlı'nın Kozan için büyük bir şans olduğunun altını çizdiği konuşmasında, "Uzun zamandır Kozan'ımızın Meclis'te bir temsilcisinin olmamasını dert ediniyorduk. Şimdi Tamer kardeşimizle bu olumsuzluğu kırdık. İnşallah bir Kasım'dan sonra Meclis'te görürüz kendisini. Tamer Dağlı Meclis'te Kozan'ın sesi olacaktır. O bizim gururumuz ve temsilcimizdir" dedi.
Mustafa Kandemir'in ardından söz alan Tamer Dağlı şöyle konuştu:
"Sadece Kozan değil, Adana tümüyle benim yuvam. Ben yöneticilik dönemimde şehrimizin ve tüm bölge illerinin kalkınması için çok mücadele verdim. En büyük mücadelelerimden biri sanayici ve iş adamlarımızın nasıl olur da bir çivi fazla çakmasına katkımız olur diye oldu. Çünkü onların çakacağı her çivi, yeni bir insanın istihdam edilmesi ve evine ekmek götürmesi demekti. Bu memleketin asıl söz sahipleri iş adamlarıdır. Siz, ne kadar güçlü olursanız halkımızda aynı oranda güçlü ve huzurlu olacaktır. Şayet milletvekili olmak nasip olursa, Kozan Ticaret Odamızın bölgede etkin ve verimli hizmetler üretmesi için ciddi gayret içinde olacağım. Milletimizin sorunlarını odalarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız sayesinde daha net anlama ve takip etme şansımız oluyor. Bilgi akışı bize odalar ve borsalardan daha doğru, daha etkin bir şekilde geliyor. Onların verimli çalışması demek problemlerin daha hızlı çözümü demektir. Bize gelen bilgiler doğrultusunda ülke menfaatlerine uygun bütün görüşleri değerlendiriyoruz."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet