Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şehitkamil'de Yeni Parklarla Birlikte Çocukların Yüzü Gülüyor

Şehitkamil'de ilçe genelinde yeni yapılan parkların yanı sıra bakım ve onarımı yapılan parklarla çocukların yüzü de gülüyor

Şehitkamil'de Yeni Parklarla Birlikte Çocukların Yüzü Gülüyor

Gündem   A+a-

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelinde yaklaşık 100 parkın yapımının sürdüğü, daha önceden yapımı tamamlanmış çok sayıda parkın da bakım-onarım çalışmaları başlatıldığını ifade etti. Park yapım ve onarım çalışmalarının kış öncesinde tamamlanacağını belirten Başkan Fadıloğlu, "Şehitkamil Belediyesi olarak yaklaşık 100 mahallede yeni yapılmış parkların yanı sıra daha önceden yapılmış fakat bakım gerektiren parkların çalışmalarını özellikle sonbahara denk getiriyoruz ki ağaçlarımız bundan sonraki süreçte suyla ilgili bir sıkıntı yaşamasın. Yol kodlarının yükselmesiyle birlikte çukurda kalan veya yüksekte kalan alanların aşağıya alınmasıyla ilgili tüm parklarda çalışmalar yapıyoruz" dedi.
Sonbahar aylarını iyi değerlendirerek ilçe genelindeki park seferberliği başlattıklarını vurgulayan Fadıloğlu, ihtiyaca göre hizmet planlaması yaptıklarını ve ihtiyaçlar doğrultusunda hizmetlere yön verdiklerini kaydetti. Bazı alanlarda otopark ihtiyacının arttığını sözlerine ekleyen Fadıloğlu, "İmarlı bölgelerde de özellikle küçük ebatlı parklarda parkların otoparklara dönüşümü söz konusu. Hangi bölgede ne tür ihtiyaç varsa ona göre planlama yapıyoruz. Bundan önceki süreçlerde yapılan bu parklar vatandaşlarımızın kullanımına açılmıştı.Fakat daha sonradan ihtiyaca göre değişiklikler arz ediyor. Öyle bölgeler var ki o bölgelerde ister istemez otopark ihtiyacı var. Otoparkını ağırlıklı hale getiriyoruz.Fitness alanı ihtiyacı var, fitness alanı yapıyoruz. Çocuk oyun gurubu ihtiyacı var, çocuk oyun gurubu yapıyoruz. Buna mümkün olduğu kadar dikkat ediyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda bu yaklaşık 100 mahallede inşallah kış öncesi düzenlemelerimizi bitirmiş olacağız. Bahar aylarıyla birlikte vatandaşlarımızın rahatlıkla oturup eğlenebilecekleri mekanları onlara sunmuş olacağız. Şimdiden ben vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyorum" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş