Skip Navigation Links

İller Bankasından Kilis'in Alt Yapısına Dev Yatırım

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, İller Bankası Genel Müdürü M. Turgut Dedeoğlu ile Konuk Evi'nde toplantıda bir araya geldi

İller Bankasından Kilis'in Alt Yapısına Dev Yatırım

Ekonomi   A+a-

Toplantıya AK Parti Milletvekili Adayı M. Hilmi Dülger, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Eryılmaz, Cuma Özdemir, M. Akif Yavuzlu ve daire müdürlerinin yanı sıra İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Çolak, Kaynak Geliştirme Daire Başkanı Bilgin Koluaçık, Yatırım Değerlendirme Daire Başkanı İlker Şadi İşleyen, İller Bankası Bölge Müdürü Volkan Bektaş katıldı. Kilis Belediyesi tarihi Konuk Evi'nde yapılan toplantıda JİKA(Japon Kredisi) konusu görüşüldü. Kanalizasyon ve alt yapı, atık su arıtma, katı atık depolama ikinci tesisleri yapımında mutabakata varıldı. Başkan Kara, "İller Bankası Genel Müdürümüz Turgut Bey ve Bankanın yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda mutabakata vardık. En kısa sürede projelerimizi hazırlayıp İller Bankasına sunacağız. Alt yapı ile ilgili 2. Tesislerimizi devreye sokarak Kilis'in alt yapı ile ilgili sorunlarını çözmüş olacağız" dedi.
Kara, İller Bankası Genel Müdürü Dedeoğlu'ndan Resul Osman Dağı'nda yapılacak büyük piknik alanının alt yapı çalışmaları ile ilgili ortak çalışma yapacaklarını da sözlerine ekledi. Başkan Kara, toplantı sonrası İller Bankası Genel Müdürü Dedeoğlu'nu tarihi Kilis evini gezdirdi. Dedeoğlu'nun Konuk Evi'ni oldukça beğendiği gözlendi.
Genel Müdür Dedeoğlu Kilis'e Başkan Kara daveti üzerine geldiğini için ifade etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet