Skip Navigation Links

AK Parti'den Birlik Yemeği

AK Parti Adana İl Yönetimi, partinin kuruluşundan buyana çeşitli kademelerinde görev yapmış yöneticilerle yemekte buluştu

AK Parti'den Birlik Yemeği

Gündem   A+a-

Merkez Yüreğir ilçesinde verilen yemeğe milletvekilleri Fatma Güldemet Sarı ile Talip Küçükcan'ın yanı sıra AK Parti Adana milletvekili adayları, AK Parti Adana il ve ilçe yöneticileri, geçmiş dönemlerde belediye başkanlığı, AK Parti'de il ve ilçe başkanlığı ile teşkilatın çeşitli kademelerinde görevlerde bulunmuş çok sayıda davetli iştirak etti.
Yemekte konuşan AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. AK Parti teşkilatları olarak yoğun bir seçim sürecine girdiklerini belirten Yeni, "Bu seçimde de teşkilatlarımız üzerine düşeni yapıyor. Milletvekili adaylarımızla beraber çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Biz bu davanın bayrağını devraldığımız siz büyüklerimizin deneyimlerinden de faydalanarak omuz omuza çalışmak istiyoruz. Seçim sürecinde, sizin gibi, bizimle aynı yöne bakan, aynı idealleri, aynı hedefleri paylaşan siz değerli dostlarla bir araya geldik. Siz değerli büyüklerimizle istişare edeceğiz. Davetimize icabet etmekle bizleri onurlandırdınız. Bizlere güç verdiğiniz" dedi.
Geçmiş dönemlerin il-ilçe başkanları ve milletvekili aday adayları da "Bizim de seçim çalışmalarında görev almak, var gücümüzle çalışmak boynumuzun borcudur" ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet