Skip Navigation Links

Ramazan Öncesi Engelillere Hayırsever Desteği

Başkan Keskin;?Engellilere Belediye Olarak Desteklerimiz Devam Edecek'

Gündem   A+a-

 
 
Başkan Keskin;?Engellilere Belediye Olarak
Desteklerimiz Devam Edecek”
 
Yaklaşan Ramazan ayı öncesinde Dörtyol Bedensel?Engelliler Derneğine hayırseverler tarafından 10 adet engelli aracı hediye edildi.
Dün Atatürk Parkı içerisindeki dernek binasında yapılan engelli araçlarının dağıtım törenine Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Numune cami İmamı Ali Tekeci, Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Amirliği personeli, Dörtyol Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Perihan Peker ve Dernek üyeleri katıldı.
Dörtyol Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Perihan Peker yapılan yardımlardan büyük bir mutluluk duyduklarını ve toplum içerisinde kabul görmenin sevincini yaşadıklarını belirterek; “Avukat Suzan Dudu Hanımefendi ihtiyacımız olan bir adet motorlu engelli aracı alarak derneğimize bağışladı. Dörtyol Belediye Başkanımız Sayın Fadıl Keskin Bey 2 adet, Numune evler Camii Derneğinden 3 adet ve görev yaptığı dönemde de bizlere çok büyük desteklerini gördüğümüz Dörtyol eski Kaymakamlarından Hayri Sandıkçı Bey 4 adet engelli aracını derneğimize bağışlamış bulunmakta. Dörtyol Belediye Başkanımız Sayın Fadıl Keskin bey ayrıca küçük bir engellimize de engelli bebek arabası alınması konusunda yardımcı olmuştur. Hepsine dernek üyelerim adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Engelli aracı dağıtım töreninde bir açıklamada bulunan Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’de, belediye olarak engellilerin her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirterek; “Hepimiz birer engelli adayı olarak engellilerimizin toplum içerisinde huzur ve güven içerisinde yaşamlarını en iyi şartlarda sürdürmeleri için elimizden gelen katkıyı sunmak durumundayız. Onların kendi ihtiyaçlarını tek başlarına görebilmeleri adına bu gün araçlarını kendilerine gönül rahatlığı ile teslim ediyoruz. Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Ayrıca yaklaşan ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi engellilerimizin tespitlerini yaparak onlara gerekli ramazan yardımlarımızı da ulaştıracağız” dedi.
 
Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL (Hatay)
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet