Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kırmızıoğlu Arsuzlularla Kucaklaştı

Hatay’ı karış karış gezen CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, seçim bölgesinin can damarı Arsuz’da halkla kucaklaştı.

Kırmızıoğlu Arsuzlularla Kucaklaştı

Politika   A+a-

Arsuz’un Nardüzü, Konarlı, Övündük, Şarkkonak, Hatun, Madenli, Üçgüllük, Gökmeydan, Hacıahmetli, Gözcüler, Arpaçiftlik, Arpagedik, Höyük, Avcılarsuyu, Akçalı ve Çetillik Mahallelerini Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, kadın ve gençlik kolları, belediye meclis üyelerinin de eşlik ettiği CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, 1 Kasım seçimlerinin CHP’nin zaferiyle sonuçlanacağından emin olduğunu söyledi.

Yoğun mahalle gezilerinde halkla kucaklaşan ve gördüğü ilgiye gittiği heryerde teşekkür eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, CHP’nin Türkiye’nin tüm kesimlerini kucaklayan seçim beyannamesini anlattı.

Türkiye’nin içinde bulunduğu ortama dikkat çeken Doktor Riyat Kırmızıoğlu, “CHP, Türkiye’de barışı isteyen tek partidir. Bakın her gün yeni bir terör saldırısı, insanlar korkuyla yaşıyor. İnsanlarda gelecek kaygısı had safhada. Yeni Türkiye diye sundukları tablo bu mu olacaktı? “ diyerek tepkisini ortaya koyarak, 7 Haziran sonrası CHP’nin Türkiye’nin geleceği için ortaya koyduğu yapıcı tutuma da dikkat çekti.

Arsuz halkının her zaman ileri görüşlü olduğunu hatırlatan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Arsuz halkının düşünen, sorgulayan ve ülkesinin geleceği için kaygılarını dile getiren bir toplum olduğuna vurgu yaparak, CHP’ye Arsuz’dan verilen desteğin bu anlamda çok önemli olduğunu söyledi.

 

arsuz1.jpg" />

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar