Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Osmaniye'de Yatırımlara 129 Milyon 376 Bin Lira Harcandı

Osmaniye İl Koordinasyon Kurulu'nun 2015 yılı 4.Dönem Toplantısı,Vali Kerem Al başkanlığında yapıldı

Osmaniye'de Yatırımlara 129 Milyon 376 Bin Lira Harcandı

Gündem   A+a-

Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, İlçe Kaymakamları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşları Bölge ve İl Müdürleri katıldı.
Toplantıda konuşan Vali Kerem Al, 2015 yılı itibarıyla toplam bedeli 947 milyon 879 bin TL olan 459 proje üzerinde çalışma yapıldığını belirterek, "2015 yılında bu projelere ayrılan ödenek miktarı 213 milyon 51 bin TL'dir. 2015 yılı dönem sonu itibarıyla bu ödenekten 129 milyon 376 bin TL harcama yapılarak yüzde 61 oranında nakdi gerçekleşme sağlanmıştır ve 459 projeden, 273'ü bitirilmiş, 102'sinin yapımı devam etmekte, 12'si ihale aşamasında olup 72'sine başlanılamamıştır. Daha önceki toplantılarda da ifade ettiğim gibi, ödeneklerin zamanında ve yerinde kullanılması, yatırımların zamanında gerçekleştirilmesi hepimizin temel sorumluluğudur. Özellikle kamulaştırma ve imar konularında sıkıntı yaşanabilmektedir. Birim amirleri kendi alanlarındaki projeleri takip etmeli, ilgililerle birebir görüşmeli ve yatırımları mümkün olan en kısa sürede sonuçlandırmalılar" dedi.
Toplantıda Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü, İlbank A.Ş. Adana Bölge Müdürlüğü, DSİ 6. Bölge Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, T.C.D.D 6. Bölge Müdürlüğü, TEİAŞ 18. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü, MTA Doğu Akdeniz Bölge Müdürlüğü, Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri 7. Bölge Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yetkilileri biten ve devam etmekte olan projeleri hakkında bilgi verdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar